Florbola skola "Masters"

Oficiālā lapa
Ieteikt

Masters Floorball Camp Programma

Laiks

2015.gada 1. – 5.jūnijs. Pirmdiena – piektdiena no 9:00 līdz 17:00

Vieta

Rīgas Olimpiskais sporta centrs

Grostonas iela 6b, Rīga

Masters Floorball Camp ir dienas nometne bērniem un jauniešiem, kuri florbolā vēlas sasniegt vairāk kā citi. Taču mērķi ir ne tikai jāizvirza, pēc tiem ir jātiecas! Tāpēc mūsu sauklis ir – „Kamēr citi sapņo par mērķiem, mēs tos sasniedzam!”. Dalībnieki tiks dalīti trīs vecuma grupās, taču vērā tiks ņemts arī sagatavotības līmenis, tāpēc iespējams, ka kāds jaunāka vecuma spēlētājs tiks iekļauts pie vecākas grupas vai otrādi.

VECĀKĀ GRUPA (2000. – 2002.g.dz.);

VIDĒJĀ GRUPA (2003. – 2005.g.dz.);

JAUNĀKĀ GRUPA (2006. – 2008.g.dz.).

Nometnē notiks praktiskās un teorētiskās nodarbības, kurās būs iespējams iegūt zināšanas par to …

… kā paaugstināt savu individuālo tehnisko meistarību – piespēles, metieni, apspēlēšana, bumbas kontrole;

… kā darboties aizsardzībā gan individuāli, gan visai komandai kopumā, aizsardzības sistēmas;

… kā veidot un noslēgt uzbrukumus, pozīciju izvēle. Uzbrukumu uzsākšana, sadarbības 3-2, 2-1;

… vispārējā un speciālā fiziskā sagatavotība kā neatņemama sastāvdaļa ceļā uz panākumu. Kā pareizi sagatavoties treniņam un spēlei, nodarbības baseinā, džudo treniņi;

… vārtsargu darbības pamati un nianses vārtsargu trenera vadībā. Stāja, pozīcija, pārvietošanās.

… dažādas jautras un atraktīvas veiklības un precizitātes spēles un konkursi. Florbola spēles ar un pret treneriem, dāvanas un balvas no mums un mūsu atbalstītājiem.

Treniņi notiks kvalificētu un pieredzējušu treneru vadībā – Ainārs Juškēvičs, Andris Pīlups, Remārs Vikānis, Andis Blinds, Oskars Kirkils, Santa Muceniece. Kā arī treniņos piedalīsies un savās zināšanās dalīsies „FS Masters” Virslīgas un junioru komandu spēlētāji (līderi) – Kaspars Šķēls, Edžus Ceriņš, Niks Ķuzulis, Reino Ješēvics, Kārlis Petrovskis un citi.

Katrai grupai dienā notiks vismaz 4 treniņi – 20 nodarbības nedēļā. Tajā skaitā divas nodarbības baseinā, četri džudo un fiziskās sagatavotības treniņi un teorētiskās lekcijas. Detalizēta nometnes programma tiks izsūtīta dalībniekiem pēc pieteikšanās termiņa beigām – 25.maijā.