Runā
- Gribi, lai pa rokai ir kraukšķīgi cepumiņi ar skabenu rabarberu un krēmīgu baltās šokolādes akcentu? Te būs! Tik vien tā darba, kā iemīcīt mīklu un salikt uz pannas. Pusstunda, un kārums gatavs!Rabarberu cepumi
Ekskluzīvi auzu cepumi ar balto šokolādi un skābeni rabarberīgu akcentu - vasarīgi, saldi, skaisti un gardi! Padoms! Rabarberus sagriez gabaliņos un sasaldē...
dansukker.lv
- Kaut arī auksts un nemīlīgs, rabarberi aug griezdamies. Cep kūku, vāri kompotu vai izspiedu sulu marinādei. Rabarbers satur vērtīgas dabīgas augļskābes un vitamīnus. Receptes iedvesmai mājaslapā!
- Zaļo skābeņu un piparmētru kūku glāzē gatavo Jānis Kairis
Māmiņu kluba Māmiņdienas raidījumā konditors Jānis Kairis gatavoja vienu no saviem firmas desertiem - piparmētru biskvītkūku ar svaigu skābeņu-jogurta...
youtube.com
Kuras no pavasara dabas veltēm Tu biežāk liec galdā?
Skābenes4 - 36%Rabarberus6 - 55%Murķeļus0 - 0%Gārsu1 - 9%Kopā atbildējuši: 11- Sparģeļu laiks ne tikai lielveikalā, bet arī dobē. Vislabāk tie garšo svaigi, taču lieliski arī, pārlieti ar vieglu marinādi. Izbaudi pavasari!
Marinēti sparģeļi
Sparģeļi ir brīnišķīgs pavasara vitamīnu avots, taču šajā receptē droši vari izmantot arī saldētus sparģeļus. Lai pavasaris vienmēr ir ar tevi!
dansukker.lv
- Kad visas olas sakautas un tīrā veidā vairs nevar ieēst, tad laiks rosolam vai siļķu salātiem ar olu!
- Pashu, kūku, tarti vai pīrāgu? Kas labāk garšo, bet galvenais, lai apaļš un zeltens kā pati saulīte! Pavasarīga iedvesma Lieldienu kūkām te:
- Atceries, šādas kādreiz cepām un saucām par falšajām pankūkām? Lai labi garšo brīvdienu rītā!
Franču tostermaizes
Falšās pankūkas, ātrās olmaizītes, kā tik vēl šo recepti nesauc tautā! Lieliska recepte, ja jāatsvaidzina kāda iestāvējusies maizes šķēlīte.
dansukker.lv
- Garās Lieldienu brīvdienas jau gandrīz klāt! Gatavojamies, krāsojam olas un pie viena arī kaut ko garšīgu savējiem par prieku!
Vēl viena vienkārša un garda plātsmaizes recepte, kurā izmantot arī sezonas augļus klementīnus.
Nesezonā jāizmanto ogas no saldētavas, lai atbrīvotu vietu nākamai ražai. Cep un priecājies! #plātsmaire #recpete #ogas #garšīgi
- Pamazām sākam gatavoties Lieldienām. Pāršķirsti mūsu recepšu kolekciju iedvesmai!
- Pavasara brokastlaiks!
Pašu gatavota burbuļlimonāde ar īstu vasaras garšu! Rabarberi, mazlietiņ ābolu sidra etiķa, baltā cukura saldums un divas nedēļas vēsumā dara brīnumus...
dansukker.lv