Cakas

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Par Cakām.

txt_22111_uberSaulainajā bērnībā noteikti katra meitene ir pastiepusies uz pirkstgaliem pie mammas skapja, gribēdama atrast kādu skaistu kleitu vai kurpju pāri arī sev. Tās vienmēr ir brīnumu gaidas…

Cakas ir Latvijā izsapņots un radīts zīmols, kura  centrālais un arī galvenais produkts ir kruzuļbikses mazām jaunkundzēm. Cakas ir kā solījums draiskai, bērnišķi bezrūpīgai greznībai.


Cakas kruzuļbikses radītas katrai mazai mazai jaunkundzei, kas raugās sevī un apkārtnē ar šķelmīgu smaidu, ir brīnumu gaidās un priecājas par visu jauno! Ar patiesu sapratni pret mazo meiteņu cakainajiem sapņiem par kūciņām, princesēm, un burvju fejām! Ikvienai jaunkundzei lai tiek  mīlestībā izsapņotas un radītas Cakas kruzuļbikses!

Te – Cakas skapī noteikti nevar atrast visu visiem vecuma bērniem, bet esam sašaurinājuši savu mērķauditoriju un par prieku maziem bērniem darbojamies!

Ar kruzuļbiksēm lepojamies!  Cakas ir vienīgais zīmols Latvijā, kas piedāvā tik plašā klāstā kruzuļbikses mazām meitenēm. Esam radījuši produktu un arī tā nosaukumu, kāds iepriekš nebija piedēvēts šim apģērbam. Produkta nosaukums – kruzuļbikses – radās viegli, ar rotaļīgumu un smaidu sejā. Kruzuļbikses un Cakas ir  latvisks un ļoti raksturojošs nosaukums tam, ko radām.

Pastiepies uz pirkstgaliem un ielūkojies Cakas skapī un radītajos brīnumos!

http://www.cakas.lv