Basketbola klubs Salacgrīva

Ieteikt

Salacgrīvas krastu mačs

Salacgrīvas krastu mačs 2017 - spēlētāji

1.spēle - 

Kreisais krasts

Labais krasts

1 
2 
3 
4 
5 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 



Ir sākusies reģistrācija "Salacgrīvas krastu mačam 2017"
Šogad, 12.augustā, otro reizi Salacgrīvas pilsētas svētku laikā notiks basketbola turnīrs, kurā aicināti piedalīties Salacgrīvas novada iedzīvotāji (Kreisais krasts- Salacas kreisais krasts, Salacgrīva, Svētciems, Vitrupe, Korģene, Tūja, Liepupe. Labais krasts- Salacas labais krasts, Salacgrīva, Kuiviži, Vecsalaca, Ainaži). Turnīrā savā starpā sacentīsies divas komandas – Salacas labā un kreisā krasta iedzīvotāji.
Lai pieteiktos dalībai turnīrā ir nepieciešams aizpildīt un iesniegt reģistrācijas anketu (KOMANDU, SPĒLĒTĀJA) - skatīt zemāk pielikumā
OBLIGĀTI - Dalībniekiem, kuri nav sasnieguši 18 gadu vecumu, TURNĪRA DIENĀ, pasākuma organizatoriem jāuzrāda rakstiskas vecāku atļaujas.
Dalībnieki sacensību dienā parakstīsies, par to, ka paši uzņemas atbildību par savu veselību un ka ir saņēmuši pasākuma kreklu.
Reģistrācija tiks slēgta 30.jūlijā
Anketu sūtīt uz e-pastu: kaspars.neimanis@salacgriva.lv, vai iesniegt Salacgrīvas novada domes informācijas nodaļā (Smilšu iela 9, Salacgrīva) vai Sporta un atpūtas kompleksā “Zvejnieku parks” (Sporta iela 4k - 6, Salacgrīva)
Sīkāk info: www.salacgriva.lv tel: 64071987
Plānotās spēles notiks šādās grupās: (U15 + jaunāki, U18 + meitenes, Deputāti/Leģendas, Sievietes, Vīrieši). ATTIECĪGI NO DALĪBNIEKU SKAITA, GRUPAS VAR TIKT REDIĢĒTAS

Salacgrīvas novada basketbola turnīra "Salacgrīvas krastu mačs 2017" Nolikums

1.Mērķis un uzdevums
Basketbola sacensības notiek ar mērķi popularizēt basketbolu un veselīgu dzīvesveidu visās vecumgrupās. Turnīrs notiek Salacgrīvas pilsētas svētku ietvaros, kurās piedalās Salacgrīvas novada iedzīvotāji. Turnīrā savā starpā sacenšas divas komandas – Salacas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Rezultāts visu dienu tiek skaitīts kopsummā. Visas dienas spēļu rezultāti tiek skaitīti kopā.
2.Laiks un vieta
Sacensības notiek Salacgrīvas pilsētas svētku laikā 2017.gada 12. augustā no plkst. 11.00 līdz 18:00 laukumā pie Salacgrīvas kultūras nama (Ostas iela 1)
3.Rīkotāji
Sacensības rīko Salacgrīvas novada dome un Salacgrīvas kultūras nams sadarbībā ar biedrību “Basketbola klubs Salacgrīva” un Sporta un atpūtas kompleksu “Zvejnieku parks”.
4.Sacensību dalībnieki
Sacensību dalībnieki dažādās vecuma grupās (no 2005.gadā dzimušiem un vecāki).
5.Sacensību nolikums
Spēles notiek pēc Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) noteikumiem. Spēles notiek uz basketbola laukuma.
Spēlētāju skaits: komandā desmit spēlētāji, uz laukuma atrodas 5 pret 5 spēlētāji.
Spēles laiks: spēles notiek 4 x10 min., laiks tiek apturēts tikai minūtes pārtraukumos un spēles laikam beidzoties. (spēles laiks var tikt mainīts atsķīrībā no vecuma grupas)
Minūtes pārtraukumi: katrai komandai ir iespēju paņemt trīs minūtes pārtraukumus, pirmo minūtes pārtraukumu var izmantot pirmajās divās spēles ceturtdaļās, divus atlikušos – otrajā puslaikā.
Maiņas: spēlētāju maiņas var notikt neierobežotu reižu skaitu, tikai komandai uzbrūkot un tikai savā aizsardzības zonas pusē.
Tiesneši: spēles apkalpo 2 tiesneši.
No spēles starta līdz finiša svilpei rezultāts tiks skaitīts kopsummā, lai noskaidrotu uzvarētājus – SALACAS labā vai kreisā krasta iedzīvotājus.
6.Pieteikumi un reģistrācija
Sacensībām var pieteikties aizpildot reģistrācijas anketu (anketā - 5 dalībnieki) vai arī individuālu pieteikuma anketu
7.Plānotā programma
10:50 - Atklāšana (uz Salacgrīvas tilta) - Bumbas novietošana centrā
11:00 Labais Krasts vs Kreisais Krasts
12:00 Labais Krasts vs Kreisais Krasts
13:00 ........ (spēles laiki tiks precizēti augusta sākumā)
8.Dalības maksa
Dalība pasākumā ir bezmaksas, ikviens spēlētājs saņems arī dāvanu – spēles kreklu.
9.Informācija