Ciemos

Ieteikt
 1.6K

Informācija

Izstrādātājs: SIA "Next Level"

Seko mūsu lapai

LMT oficiālā draugiem.lv lapa.
Šī aplikācija atrodas izstrādes režīmā, un pieejama tikai tās izstrādātājiem, ne vairāk kā 30 lietotājiem. Mēs neesam apstiprinājuši šo aplikāciju un neiesakām to lietot, ja vien neuzticaties tās autoram.

Par aplikāciju

Spēle "Ciemos"

CIEMOS ir izglītojoša un izklaidējoša spēle, kurā vari būvēt savu ciemu, vienlaikus apgūstot plašo viedtālruņa iespēju klāstu. Spēles sākumā Tu kļūsti par sava jaunā ciema mēru. Tavs uzdevums ir piesaistīt ciemam iedzīvotājus, būvējot dzīvojamās un speciālās ēkas un pakāpeniski uzlabojot ciemu.


txt_610216_middle


Ēku būvniecība

Ciemā vari būvēt infrastruktūras, kultūras un izglītības ēkas. Šīs ēkas dod reputāciju, kas nepieciešama ciema uzlabošanai. Lai iedzīvotājiem būtu, kur apmesties, Tev ir jābūvē arī dzīvojamie rajoni, kas aug līdz ar iedzīvotāju skaitu. Turklāt, no dzīvojamajiem rajoniem var ievākt arī naudu jaunu ēku būvniecībai.


txt_610215_middle


Ēku izpēte un balsošana

Pirms būvēt ēku, Tev tā ir jāizpēta. Pēc tam, kad Kozmens Tev ir sniedzis visu nepieciešamo informāciju, Tu vari doties uz apspriedi - ja pareizi atbildēsi uz visiem cieminieku jautājumiem, balsojums būs izdevies un sāksies jaunās ēkas celtniecība.

txt_610217_middle


Sacenties ar draugiem!

Spēlē vari apskatīt arī reputācijas TOPu. Tajā vari redzēt, kā veicas katram Latvijas novadam un kādi ir paši labākie rezultāti spēlē. Draugu joslā vari redzēt arī katra drauga reputāciju un apmeklēt viņa ciemu.


txt_610218_middle

Atjauninājumi

Sacenties Ciemos…

9. feb 2015 14:41
Sveiki! Ar prieku izsludinām aizraujošu konkursu spēlē Ciemos! :)) Lai piedalītos, vienkārši dodies uz spēli un ekrāna augšpusē izvēlies sacensību režīmu - tajā varēsi no jauna būvēt ciemu, ar saīsinātiem…

Ziemassvētki Ciemos!

15. dec 2014 17:27
Sveiki!:) Ziemassvētki ir ieradušies arī Tavā ciemā! Spēlē ir parādījies īpašs svētku noformējums - ir izrotāta domes ēka, un arī Tavs uzticamais palīgs Kozmens ir uzvilcis salatēva mici (xmas) Ēku…

Uzaicini draugu