Divkauja

Ieteikt
 9

Informācija

Izstrādātājs: briiC.lv
Drīz atkal būs atvērta lietotājiem..

Par aplikāciju

"Divkauja" ir veids, kā uzzināt, ko citi lietotāji domā par divam lietām/nodarbēm vai vispār ko citu, par ko Tu nevari izšķirties. Piemēram, Tu vari izveidot divkauju, lai uzzinātu, ko citi dzer no rītiem - "Kafiju vai Tēju". Un pēc kāda laiciņa Tu redzēsi par ko ir nobalsojuši vairāk.
Protams, var likt balsošanā ne tikai kafijas un tējas, bet, piemēram, Tu gribi uzzināt citu viedokli par Tev mīļākajām dziesmām. Tad atver youtube, iekopē dziesmu linkus un redzēsi citu viedokli par šīm dziesmām - kura patīk labāk.

Izdomā pats savas divkaujas, lai interesantāk Tev un citiem!

Lai veicas!

Kāpēc tiek izdzēstas dažas divkaujas?
Lai nebūtu tā, ka izveido divkauju un tā tiek izdzēsta, izlasi zemāk, kas Tev jāievēro:

* Netaisi divkauju, kas jau ir izveidota. Tu joprojām drīksti veidot divkauju no esošajiem pretiniekiem, bet tā, lai divkaujas ideja neatkārtojas no kādas jau esošās divkaujas.

* Obligāti norādi divkaujai interesantu nosaukumu/jautājumu ar dažādu sadaļu pretiniekiem. Ja divkaujai esi izvēlējies pretiniekus, kas ir no divām dažādām sadaļām (piemēram, priekšmeti VS cilvēki), tad obligāti norādi interesantu jautājumu/nosaukumu šai divkaujai. "Interesants nosaukums" nenozīmē, ka vajag ierakstīt "kas labāks?" vai "kurš kuru?". Padomā mazliet ilgāk un izdomā oriģinālu jautājumu! Pretējā gadījumā šī divkauja visticamāk tiks izdzēsta. Tāpat tiks dzēstas divkaujas ar beztēmīgu nosaukumu (piemēram, "čau", "kā iet?" utt.)

* Pagaidām nav sadaļas 18+, tāpēc šādas divkaujas tiks nekavējoties dzēstas un lietotāja piekļuve slēgta.

* Neizveido jaunu pretinieku, ja šāds pretinieks jau eksistē. Ja Tavs divkaujas pretinieks jau ir izveidots, nemēģini to pārsaukt savādāk un izveidot jaunu divkauju ar to. Jaunais pretinieks tiks dzēsts.

Uzaicini draugu