Viss Veikaliem un Noliktavām

Ieteikt

Produkcija

Tirdzniecības aprīkojums


Plašs augstākās kvalitātes tirdzniecības sistēmu klāsts. Ražojam, piegādājam un uzstādām dažādas veikala plauktu sistēmas, vitrīnas, augļu un dārzeņu stendus, maizes plauktus, eirosienu sistēmas, grozu sistēmas, aukstuma un siltuma iekārtas. Nodrošinām tehnoloģiskā plānojuma izstrādi tirdzniecības telpām.


Noliktavu aprīkojums


Noliktavas aprīkojuma un industriālās produkcijas ražošana, tirdzniecība un uzstādīšana. Nestandarta produkcijas izstrāde un risinājumi. Nodrošinām palešu plauktu sistēmu, integrēto plauktu sistēmu, konsoļu plauktu sistēmu, cinkoto plauktu sistēmu un citu noliktavas aprīkojuma projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu.


Kases galdi


Dažādas kases galdu konfigurācijas un izvietojums. Kases galdi ar vai bez konvējera lentām. Kases galdu izvietojuma plānošana un to uzstādīšana atbilstoši tirdzniecības vietas plānojumam un iespējām. Plašs galdu aksesuāru un papildus elementu sortiments visdažādākajām klientu vajadzībām.


Montāžas pakalpojumi


Nodrošinām augstas kvalitātes montāžas pakalpojumus tirdzniecības un noliktavu aprīkojumam. Mūsu darbinieki uzstādīs jebkuru pie mums iegādāto sistēmu, kā arī jau esošo vai citur iegādāto sistēmu uzstādīšanu atbilstoši iepriekš saskaņotiem projektiem dažādās Eiropas valstīs.