HAVENS

Ieteikt
 7

KOPŠANAS LĪDZEKĻI

500ml - 11,90 euro

Stiefel ICE-GEL

Stiefel Ice-Gel, atslābina un atvēsina muskuļus, locītavas, cīpslas un saites pēc fiziskām aktivitātēm un noguruma. Masējot tas rada relaksējošu efektu un stimulē asinsriti.

Sastāvs: mentols (Menthol), eikalipta eļļa (Eucalyptus oil), rozmarīna ēteriskā eļļa (Rosemary essential oil), timiāna ēteriskā eļļa (Thyme essential oil).

Lietošana: Ice-Gel jāuzklāj uz attiecīgajām  ķermeņa daļām un jāiemasē. Labākai ilgtermiņa iedarbībai uz iemasētajām vietām uzklāt sildošu kompresi. Ļoti augsta saderība ar ādu.

Uzmanību: neuzklāt uz vaļējām brūcēm un gļotādas.

Zāļu forma: gēls

Pieejams: 500ml iepakojums


1000ml - 16.90 Euro

Stiefel Green Care nagu balzāms

Stiefel Green-Care nagu balzāms satur ēteriskas vielas, piemēram, ēteriskās eļļas efektīvai nagu kopšanai.

Ikdienas lietošana var dot labvēlīgu ietekmi uz nagu struktūru, elastību un vispārējo stāvokli. Nags tiek aizsargāts pret kaitīgiem organismiem. Mitrinošais balzāms novērš nagu trauslumu un plaisāšanu. Zirga pēda tiek labi aprūpēta un paliek lokana un elastīga.

Sastāvs: vazelīns (vaseline), parafīna eļļa (paraffin oil), linsēklu eļļa (linseed oil), WinterGreen eļļa (wintergreen oil), lauru lapu ēteriskās eļļas ( bay laurel essential oil), tūjas ēteriskā eļļa (thuja essential oil), tējas koka eļļa (tea tree oil).

INCI sastāvdaļas: vazelīns(Petrolatum), (parafīna šķidrums) Paraffinum liquidum, linu eļļa( Linum usitatissimum naftas Gaultheria procumbens), lauru lapas (Laurus nobilis), tūjas eļļa (Thuja orientalis), šaurā lapojuma tējas koka eļļa (Melaleuca alternifolia), hlorofils (Chlorophyll).

Lietošana: Uzklāt nedaudz uz tīriem nagiem un pēdas ar regulāriem intervāliem.

Uzmanību: Lūdzu uzglabāt produktu vēsā, sausā vietā prom no tiešiem saules stariem. Sargāt no bērniem.

Zāļu forma: ziede

Pieejams:1000ml iepakojums


750ml - 12,50 Euro

Stiefel Top Shine Aloe Vera

TOP SHINE ALOE VERA – augstākās kvalitātes rūpes par zirga spalvu, krēpēm un asti ar alveju. Krēpes un asti ir vieglāk ķemmēt un spalva iegūst zīdainu spīdumu.  Neredzamais aizsargslānis pasargā spalvu un krēpes no putekļiem un mezgliem.

Sastāvs: Ūdens, organiskie silīcija savienojumi, alvejas želeja, emulgatori.

Lietošana: Uzklāt uz krēpēm un spalvas nelielā daudzumā. Atšķetināt un izķemmēt krēpes. Kad zirgs ir nožuvis, kārtīgi izķemmēt krēpes un spalvu.

Uzmanību: Rūpīgi sakratīt pirms lietošanas.

Zāļu forma: Šķidrā veidā

Pieejams: 750ml Izsmidzināms līdzeklis


Stiefel Top-Shine

Stiefel Top-Shine- augstākās kvalitātes rūpes par zirga spalvu, krēpēm un asti. Krēpes un asti ir vieglāk ķemmēt un spalva iegūst zīdainu spīdumu.  Neredzamais aizsargslānis pasargā spalvu un krēpes no putekļiem un mezgliem. Top-Shine nav lipīgs, tas dod zirga spalvai dabīgu spīdumu..

Sastāvs: Ūdens, organiskie silīcija savienojumi, emulgatori.

Lietošana: Uzklāt uz krēpēm un spalvas nelielā daudzumā. Atšķetināt un izķemmēt krēpes. Kad zirgs ir nožuvis, kārtīgi izķemmēt krēpes un spalvu.

Uzmanību: Rūpīgi sakratīt pirms lietošanas.

Zāļu forma: Šķidrā veidā

Pieejams: 750ml Izsmidzināms līdzeklis 


500ml - 9,90 Euro

Stiefel Top Wash

Augstvērtīgs šampūns ar kumelīšu ekstraktu jūtīgiem zirgiem, īpaši tiem zirgiem, kuriem ir nosliece uz ādas kairinājumu un citām ādas problēmām.

Sastāvs: Tīrs ūdens (Aqua), MIPA lauret-sulfāts(MIPA-Laureth sulphate), kokamidopropilbetaīns (cocamidopropyl betaine),  sojamīda DEA(soyamide DEA), kumelītes (chamomilla recutita), dimethiconol, nātrija dodecilbenzosulfonāts, C11-15 pareth-12, propilēnglikols (propylene glycol), benzilspirts (benzyl alcohol), konservants methylchloroisothiazolinone, CI 19140, CI 16255, citronskāce (citric acid).

Lietošana: Uzklāt uz slapjas spalvas, krēpēm un astes. Lielākiem apgabaliem izšķīdina līdzekli: uz 10 litriem ūdens pievienot valrieksta lieluma daudzumu. Pēc tam rūpīgi noskalot un, ja nepieciešams, ar sviedru skrāpi noņemt atlikušo.

Uzmanību: Ja nokļūst acīs, skalot ar ūdeni. Nenorīt. Sargāt no bērniem. Augu ekstrakti var izraisīt alerģisku  reakciju.

Zāļu forma: šķidrā veidā

Pieejams: 500ml pudele


500ml - 10.90 Euro

Stiefel nagu gēls vasarai

Hufgel Sommer nagu gēls vasarai satur ēteriskas aktīvas sastāvdaļas, kuras nodrošina efektīvu nagu kopšanu un mitrināšanu karstās un sausās sezonās. Nagi paliek elastīgi un aizsargāti pret izžūšanu. Arī pēda tiek pareizi aprūpēta un paliek elastīga.

Sastāvs: Ūdens (water), propilēnglikols (propylene glycol), emulgatori (emulsifiers), glicerīns (glycerol), linsēklu eļļa(linseed oil), citronellas eļļa (citronella oil), apelsīnu ekstrakts (orange extract).

Lietošana: Uzklāt nedaudz uz tīriem un mitriem nagiem, kā arī uz pēdas ar regulāriem intervāliem.

Uzmanību: Produktu uzglabāt vēsā un sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Sargāt no bērniem.

Zāļu forma: Gēls

Pieejams:500ml iepakojums


200ml - 9,90 Euro

Stiefel izsmidzināms aerosols

Stiefel Zink-Spray – īpašs aerosols ādas kopšanai ar cinku. Izmanto ādas problēmām, piemēram, brūcēm un ekzēmai.

Sastāvs: Cinka oksīds (Zinc oxide), minerāleļļa (paraffinum liquidum), izopropilspirts (isopropyl alcohol), plēvi veidojoši līdzekļi (film-forming aģents), propelents (propellant).

Lietošana: Izmidzināt aerosolu uz problēmzonas.

Uzmanību: Hermetizēts iepakojums, nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50 °C. Nededzināt un neplēst arī pēc izlietošanas. Neizsmidzināt uz atklātas uguns vai uz viegli uzliesmojošiem priekšmetiem.

Zāļu forma: Izsmidzināms aerosols bez CFC (hlorfluorogļūdeņradis).

Pieejams:200 ml Aerosols


500ml - 13,90 Euro

Stiefel RP1 pretinsektu līdzeklis

Stiefel RP1 ir nesen izstrādāts un ļoti efektīvs insektu atbaidītājs, ar aktīvu aizsardzību pret mušām un ērcēm. Atbilst Biocīdu regulai. Aktīvā viela Saltidin®(Icaridin) nodrošina aizsardzību vairākas stundas.

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt. Izsmidzināt uz zirga spalvas no apm. 25 cm attāluma. Jūtīgiem zirgiem līdzekli uzklāt ar auduma gabalu. Nelietot tuvu jūtīgām ķermeņa daļās (acīm, ausīm, nāsīm un gļotādas).

Aktīvā viela: Icaridin(Saltidin®) 80g/kg

Uzmanību: Lietot šo biocīdu droši. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti ar informāciju par produktu. Pēc lietošanas produktu aiztaisīt ciet. Sargāt no bērniem. Ja produkts nokļūst mutē, nekavējoties sazinieties ar medicīnisko palīdzību., norādot informāciju par produktu. Tikai ārīgai lietošanai.

Zāļu forma: Šķidrā veidā

Pieejams:500 ml Izsmidzināma pudele