Studentu Basketbola trakums

Ieteikt
 1

Norises vietas (spēļu zāles)

''Studentu Basketbola trakums'' tiks aizvadīts trijās spēļu zālēs Rīgas OSC, Meža skolas sporta kompleksā un LSPA zālē, turklāt šogad priekšsacīkstes vīriešu grupā tiks aizvadītas arī rezerves zālē Diagnostikas centrā. Visas trīs pamata spēļu zāles atrodas nepilnu 5 minūšu gājiena attālumā viena no otras.


Spēļu zāles


Rīgas Olimpiskais Sporta centrs (Grostonas iela 6b)

Galvenā spēļu zāle, kurā risināsies finālspēles. Ikdienā kā treniņbāzi izmanto valsts vadošās komandas VEF Rīga un TTT, kā arī šeit tiek aizvadītas LBL 1.divīzijas komandas Latvijas Universitāte mājas spēles.

Nokļūšana: Virzienā no Rīgas centra - 3., 5. un 25. maršruta trolejbuss un 9., 11. un 33. maršruta autobuss - līdz pieturai "A. Briāna iela". Pa Kr. Valdemāra ielu dodieties līdz Mālpils ielai (nākamā šķērsiela), kas aizvedīs tieši līdz Olimpiskajam sporta centram.


Rezerves zāle


Diagnostikas centrs (Grebenščikova iela 1)

Ikdienā darbojas kā Latvijas Universitātes treniņbāze, kur tiek aizvadītas arī Nordea BL, SBL, DAL un LUBL spēles. Skatītājiem pieejams plašs balkons spēļu vērošanai.

Nokļūšana: Virzienā no Rīgas centra - 15. trolejbuss līdz pieturai ''Katoļu iela''. Tālāk jādodas pa Katoļu ielu līdz Maskavas ielai, kur jānogriežas pa kreisi un sekojošajā krustojumā pa labi uz Grebenščikova ielu. Nokļūšana arī ar 7.tramvaju līdz pieturai ''Daugavpils iela''.