Somijas Apavi

Oficiālā lapa
Ieteikt
 156

Mēs, „Somijas apavi”, Tev vienuviet piedāvājam plašu klāstu augstvērtīgu apavu

Mēs radījām veikalu, kurā ikviens apavu pāris ir labākais

Teju jau 20 gadus mēs esam pilnveidojuši savu izpratni un zināšanas par apaviem un to nozīmi Tavās gaitās. Un mēs saprotam, kā apavu izvēle spēj ietekmēt stāju, komfortu, emocionālo pacēlumu un pozitīvu noskaņojumu.

Mēs ticam, ka Tavu pēdu un kāju pašsajūtai ir liela loma Tavā dzīvē. Apavu pāri var būt vairāki, bet katram no tiem ir jābūt Tavas personības turpinājumam, vai Tu dodies uz darbu vai iedvesmojošā pastaigā, vai uz šiku ballīti.

Mēs vēlamies, lai Tavs atradums sniedz Tev baudu, tāpēc mēs:

Viss sākas ar attieksmi

„Somijas apavi” radās tikai tad, kad sapratām, ka apavi ir cieši saistīti ar cilvēku un to izvēle nedrīkst būt nejauša.
Ar katru dienu pārliecinājāmies, ka vēlamies Tev piedāvāt tikai pašu labāko un atbilstošāko, jo katrs cilvēks ir īpašs. Izveidojot „Somijas apavus”, mēs īstenojām vairākus nozīmīgus mērķus – radījām vidi, kurā varam darboties pēc savas labākas gribas un ikvienam pasniegt tādus apavus, kādus ieteiktu saviem vismīļākajiem. Bet pats lielākais iedvesmas avots ir katrs, kurš vēlas iegādāties mūsu sarūpētos apavus – jo vairāk prieka un komforta Tev sniedz šie apavi, jo arvien labākus vēlamies sarūpēt.

Par dvēseli

„Somijas apavu” dvēsele ir komanda, kura vienmēr ir atvērta, lai dalītos ar Tevi noslēpumā, kā Tu vari iegūt sev piemērotus apavus. Visi „Somijas apavos” darbojas roku rokā jau vairākus gadus, tomēr katrs esam personība. Lai ar mums iepazītos, ienāc „Somijas apavos” vai izlasi sadaļu Komanda.

Lai Tev Tavs apavu pāris vismīļākais – ērts, kvalitatīvs un skaists!