Siguldas Minerālūdens

Oficiālā lapa
Ieteikt

SIA Siguldas Minerālūdens

Pirms gada Siguldā, Gaujas Nacionālajā parkā, atsākta dabīgā, savulaik tik populārā un tautā iecienītā minerālūdens SIGULDA ražošana, turklāt uzņēmums SIA Siguldas Minerālūdens papildinājis piedāvājuma klāstu ar jaunu produktu - negāzētu minerālūdeni TURAIDA.

Uzņēmumam Siguldas Minerālūdens, kas dibināts 1991. gadā, šobrīd, pēc pilnīgas tehnoloģisko iekārtu modernizācijas ir iespēja ražot plašu dzērienu klāstu.

Siguldas Minerālūdens ražotne ir aprīkota ar vienu no visattīstītākajām ūdens sagatavošanas sistēmām, kas ļauj visā dzērienu ražošanas procesā - no to iegūšanas līdz pildīšanai - saglabāt ūdens unikālo sastāvu un īpašības.

Ražotne Latvijā ir unikāla starp dzērienu ražotājiem Latvijā, jo šeit ūdens tiek iegūts no diviem sertificētiem minerālūdens avotiem. Šobrīd Latvijā ir reģistrēti sertificēti tikai četri dabīga minerālūdens avoti, tai skaitā Sigulda - Nr. DB 6398 un Turaida Zegevold - Nr. DG 6393.

Minerālūdens SIGULDA pieder sulfāta-hlorīda un kalcija-nātrija grupai. Tam ir unikāls sastāvs, kas iegūstams vienīgi tā ieguves reģionā - Gaujas Nacionālajā parkā. Minerālūdens sastāvā esošie minerāli palīdz vielmaiņas procesiem un kaulu veselībai.

Minerālūdens TURAIDA ir dabīgs minerālūdens, ko droši variet lietot ikdienā. Pateicoties savam minerālu saturam, tas palīdz atbrīvoties no toksīniem un uzlabo pašsajūtu.

Siguldas Minerālūdens ražoto produkciju variet iegādāties pārtikas veikalu tīklos, mazumtirdzniecības veikalos, kafejnīcās, restorānos, sporta klubos un atpūtas vietās visā Latvijā.

Uzziniet vairāk par mums:

Apmeklējiet:

Sekojiet mums: