Sakura - anime portāls

Ieteikt
 1

Pieteikšanās grupā

Prasības - vienīgā prasība ko mēs varam izvirzīt ir spēja izpildīt izvēlēto darbu. Lai to izdarītu ir nepieciešams: laiks, dators, mērķtiecība un spēja mācīties. Grupas biedri paskaidros un iemācīs aroda specifiku un vajadzīgās programmas, pēc vajadzības arī izlabos kļūdas.


Amati - Principā ir 3 darbības virzieni: tulkošana, ieskaņošana un tehniskā palīdzība.

  • Tulks - amats uz kā balstās visa pārējā grupas darbība. Otrreiz ritenis netiek izgudrots, mēs atrodam filmu ar subtitriem sev pazīstamā valodā un pārtulkojam.
  • Redaktors - labākais tulka draugs vai arī ļaunākais ienaidniek, tas atkarīgs no tulka.:D Redaktors labo un korektē tulka iztulkotos subtitrus. Šim amatam būtu ieteicamas labas latviešu valodas zināšanas.
  • Ieskaņotājs - ieskaņotājs, izmantojot iztulkoto tekstu, atkarīgi no savām spējām ierunā filmu latviski. Šim amatam ir nepieciešams klausāms mikrofons.
  • Tehniķis - video konvertēšana, audio celiņu montēšana. Protams ir vajadzīgs dators, kas būtu spējīgs paveikt šādas darbības.

Šis ir tikai aptuvens darbības veidu uzmetums. Konkrētu amatu piešķiršana tik nospriesta individuāli.


Ja jūti sevī entuziasmu un vēlies pievienoties mūsu grupai, droši sazinies ar kādu no mūsu darbiniekiem, un mēs visu apspriedīsim.