Rent a Tent telts noma un tirdzniecība

Ieteikt

PAR MUMS

Vēlaties piedalīties publiskā vai privātā pasākumā brīvā dabā un nodrošināties pret to, lai lietus neizjauc pozitīvo atmosfēru? Mēs ar lielāko prieku Jums palīdzēsim un piedāvāsim telts un grīdas nomu, un uzstādīšanu jebkurā Jūsu izvēlētā vietā.

Esam jau izveidojuši veiksmīgu sadarbību ar Latvijas labākajiem pasākumu un kāzu dekoratoriem un organizatoriem. Tāpēc kvalitatīvu pasākumu organizēšana un garantija par to, ka pakalpojums tiks sniegts augstākajā kvalitātē, individuāli pieejot katra cilvēka vēlmēm, nav apšaubāms.

Ņemot vērā iegūto pieredzi, ieteiksim labāko risinājumu Jūsu brīvdabas pasākuma organizēšanai, sniegsim informāciju par to, kura pasākumu telts būtu piemērotākā un izstrādāsim nepieciešamo plānojumu, lai pasākums teltī izdotos ideāls.

No citiem pakalpojuma sniedzējiem galvenokārt atšķiramies ar to, ka mūsu telts nomas piedāvājumā ir jaunas teltis un grīdas. Jūs atradīsiet visu – mazās teltis, kas piemērotas izstādēm un gadatirgiem, lielu pasākumu teltis, aprīkotas ar grīdu, dažādu veidu sienām, dekorācijām un citu aprīkojumu.

Pasākumu telts noma ir SIA Baltic Tent Constructions galvenais darbības virziens, taču esam auguši un šobrīd piedāvājam saviem klientiem iegādāties arī industriālās teltis un PVC angārus.

Ar prieku palīdzēsim ar padomu un idejām, kas palīdzētu Jūsu pasākumu izveidot neaizmirstamu!


Lai iegūtu sīkāku informāciju, droši zvaniet:

Kaspars, tel. +371 29898511 vai rakstiet kaspars@rentatent.lv

Kristaps, tel. +371 26397711 vai rakstiet kristaps@rentatent.lv

gal_340658732_icongal_340658726_icongal_340658897_icongal_340660750_icon