Queen In The City

Ieteikt
 10

Distances līgums

Ar pasūtījuma izdarīšanu interneta veikalā "Queen In The City"Jūs apliecināt, ka iepazināties un piekrītat šī Distances līguma noteikumiem un nosacījumiem. Pēc pasūtījuma veikšanas Jūs esat noslēdzis šo Distances līgumu ar "Queen In The City"



1. Vispārīgie noteikumi par preces pasūtīšanu.


1.1. Ar šo līgumu “Queen In The City” apņemas piegādāt pircēja “Queen In The City” interneta tirdzniecības vietnē pasūtīto preci, bet pircējs apņemas pieņemt un apmaksāt pasūtīto preci, atkarībā no izvēlētā piegādes veida.


1.2. “Queen In The City” preces cena un piegādes izdevumi ir norādīti pasūtījuma rēķinā.



2. Pasūtījuma piegādes veidi un to izmaksas.


2.1. Interneta veikals “Queen In The City” nodrošina vairākus pasūtījuma piegādes veidus:

1) piegāde ar VAS „Latvijas Pasts” starpniecību;

2) piegāde ar Post24 terminālu

3) piegāde ar Pasta Stacija terminālu

4) piegāde uz Eiropas Savienības dalībvalstīm, ar VAS "Latvijas pasts"

5) piegāde ārpus Eiropas Savienības valstīm, ar VAS "Latvijas pasts"


2.2.Piegāde ar VAS „Latvijas Pasts” starpniecību. Priekšapmaksa (Cena 3 EUR)

2.2.1. Pēc pasūtījuma pieprasīšanas pircējam tiek nosūtīts rēķins, kurš jāapmaksā 3 dienu laikā no pasūtījuma veikšanas brīža. Rēķina apmaksu var izdarīt jebkurā bankā, t.sk. izmantojot internetbanku, kā arī izmantojot norēķinu sistēmu ‘PayPal”.

2.2.2. Pēc rēķinā norādītās maksas saņemšanas pircēja pasūtītā prece tiek nosūtīta uz pircēja norādīto adresi.


2.3. Piegāde ar VAS "Latvijas pasts" starpniecību. Pēcapmaksa (Cena 3 EUR)

2.3.1. Par preci varēsiet norēķināties savā pasta nodaļā, preces saņemšanas brīdī.


2.4. Piegāde ar Post24 terminālu. Priekšapmaksa (Cena 3 EUR)


2.5 Piegāde ar Pasta Stacija terminālu. Priekšapmaksa (Cena 3 EUR)


2.6. Piegāde uz Eiropas Savienības valstīm, ar VAS "Latvijas pasts" Priekšapmaksa (Cena 10 EUR)


2.7. Piegāde ārpus Eiropas Savienības valstīm, ar VAS "Latvijas pasts" Priekšapmaksa (Cena 15 EUR)


3. Pasūtījuma izpilde.


3.1. Precēm, kuras ir noliktavā, pasūtījuma izpildes termiņš ir līdz 3 dienām.


3.2. Precēm, kuras nav noliktavā, pasūtījuma izpildes termiņš ir +/- 3 nedēļas.


4. Par preces piegādes neiespējamību.


Gadījumā, ja pircēja pasūtītā prece ražotāja noliktavā ir beigusies, pircējs par to nekavējoties tiek brīdināts e-pasta vēstulē, kas tiek nosūtīta uz pircēja norādīto e-pasta adresi. Šādā gadījumā pircējam tiks atmaksāta visa viņa veiktā iemaksa vai pēc pircēja izvēles tiks piedāvāta ekvivalenta prece par ekvivalentu cenu.


5. Atteikuma, preču atgriešanas un apmaiņas kārtība.


5.1. Četrpadsmit dienu laikā no pasūtītās preces saņemšanas dienas, pircējam ir tiesības nelietotu preci atgriezt vai apmainīt. Atgriežamā prece nedrīkst būt lietota, bojāta vai sasmērēta, tai jābūt oriģinālā, nebojātā iepakojumā ar nebojātu marķējumu, bez vizuāliem un tehniskiem bojājumiem, arī bez cigarešu, parfīma un citām smaržām, bez kosmētikas plankumiem (par lietotu preci tiek uzskatīta arī prece, kas tikusi kaut vienreiz mazgāta). “Queen In The City” ir tiesības atteikt preces atpakaļpieņemšanu un neatgriezt naudu par preci, ja precei tiek konstatētas šī punkta iepriekšējā teikumā norādītās pazīmes.


5.2. Ja noteiktajā termiņā pircējs izmantojis atteikuma tiesības, ar pasūtījuma piegādi saistītie izdevumi pircējam netiek atgriezti.


5.3. Ja atteikuma tiesības izmantotas preces ražošanas defekta gadījumā, ar pasūtījuma piegādi saistītie izdevumi no pircēja netiek ieturēti.


5.4. Par visiem atteikuma gadījumiem pircējam jāpaziņo rakstveidā uz e-pastu: inthecity@inbox.lv, obligāti nosaucot pasūtījuma numuru, vārdu un uzvārdu, uz kuru bija veikts pasūtījums.

5.4.1. Preču atgriešanas kārtība:

5.4.2. Pēc preces atpakaļ sūtījuma saņemšanas, ja prece atbildīs šī Distances līguma 5.1.punkta noteikumiem, 30 dienu laikā pircējam tiks pārskaitīta nauda uz pircēja personīgo kontu.

5.4.3. Veicot apmaiņu vai atpakaļ sūtīšanu, pārvadājuma risku uzņemas pircējs.


5.5. Pircēja pienākums ir paziņot par preces defektiem, nekavējoties pēc to atklāšanas, bet ne vēlāk kā 14 (četrpadsmit) dienu laikā no pasūtījuma saņemšanas dienas.


6. Garantija.


Interneta veikals  “Queen In The City” visām precēm nodrošina ražotāja garantiju. Garantija ir spēkā, tikai uzrādot  “Queen In The City” izrakstīto rēķinu. Garantija neattiecas uz gadījumu, kad precei defekts radies nepareizas lietošanas, kopšanas vai nolietošanās dēļ.  Jautājumu vai neskaidrību gadījumā rakstiet klientu apkalpošanas dienestam inthecity@inbox.lv