Biogrāfija

Agnese Alde, dzimusi, 1988.gada 25.novembrī, Rīgā, dzīvespriecīga,aktīva, energiska , no 6 gadu vecuma spēlē mūzikas instrumentu-kokle, absolvējusi Baldones Mūzikas skolu ,kur ari kokles spēlē pasniegusi nodarbības ,absolvejot Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolu ,2009.gadā , iestājusies Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, bet sakarā ar dzīvesvietas maiņu , turpina savas gaitas ka muzike.
Jau no mazotnes piedalījusies konkursos, skatēs ,koncertos un braucienos uz ārzemēm, skatuve ir viņas dzīves sastāvdaļa.


Apguvusi dejas 7 gadu garumā " E.Veizāna deju studijā" un 4 gadus dejojusi "Šona deju studijā", mācījusi dejas (hip-hop,pop un R&B ) audzēkņiem .Piedalījusies grupu un duetu deju koncertos, sacensībās un čempionātos.

Kokļu ansambla "Dzītari" ex-dalībniece.

Pašlaik dzīvo Portugālē un turpina savu muzikālo attīstību. Prezentē visiem jauko instrumentu-kokle. Papildinot savu repertuāru ar dažādo stilu mūziku ( pop, folk) . Apgūst trešo svešvalodu-portugāļu valodu un Eiropas dažādās kultūras,ar kurām Agnese saskaras katru dienu, iepazīstot cilvēkus no visas Eiropas, uzstājas dažādos pasākumos , piedalās vietējos projektos, spēlē tūrisma objektos ,svētkos, prezentācijās un ir laureāte Talantu šovā,Madeirā, 2013.gadā.

Agnesei arī patīk dziedāt, pavada sevi ar kokles pavadíjumu, guvusi atzinību kastingos no žūrijas,kas izvirzījusi viņu prezentēt sevi Portugālē, populārajā kanālā Record, jauno talantu šova programmā "Conexão jovem".

Repertuāru Agnese izvēlas pati un ņem vērā arī draugu, klausītāju ieteikumus, veido savus aranžējumus, ritmiku , improvizē kopā ar āfrikāņu bungām-djambé .

Agnese saka, ka :" Katrā no mums ir kāds talants , to neviens nespēj atņemt, ne visi to redz un vai paši mēs to zinām, tas kas to atrod sevī , iegūst savas dzīves lielāko laimi, galvenais ir noticēt sev , tad viss izdosies..."

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam