Biogrāfija

Rucavas ikgadējā konkursā "Ne tikai zvaigznes spīd" Sanita un Renārs piedalījās daudzus gadus, bet lieta tāda, ka katrs pats par sevi cīnījās par balvām, jo kopā vēl nedziedāja. Līdz brīdim- kad abi nosprieda, ka kaut ko kopā vajadzētu uzdziedāt. Tā nu ar Zigmāra Liepiņa dziesmu "Tomēr jāpadomā" duets Sanita un Renārs konkursā ieguva godpilno GRAND PRIX balvu. Sapratuši, ka publikai patīk, sāka domāt par tālākiem plāniem un veidot duetu, lai kopā priecētu ļautiņus lustīgos baļļukos. Ilgi nebij jādomā par dueta nosaukumu, ja jau reiz ar dziesmu "Tomēr jāpadomā" uzverējām, tad tā lai arī saucas šis duets. Savu pirmo balli duets veiksmīgi nospēlēja Lieģu kultūras namā 2007. gada maijā, kur bija pulcējušies vokālie ansambļi no Liepājas rajona un sanāca arī veiksmīga pirmā reklāma.
Nu tad beidzot ir izveidots duetam mūzikas profils, kuru jau sen daudzi pieprasīja, lai varētu gūt nelielu ieskatu no ballīšu dziesmām. Dziesmas ierakstītas sadarbojoties ar mūsu kolēģi Arvi vienkārši mājas apstākļos, studijas ieraksts mums tikai vēl priekšā:) Paldies viņam par darbu!
Spēlējam kāzās, izlaidumos, jubilejās un citos svinīgos, nozīmīgos pasākumos, arī uzņēmumu ballītēs. Duets ir arī daudzu ikgadējo pasākumu "Dziesma manai paaudzei" vadītāji.
Laurus plūkuši arī Freda rīkotajā krietnās mūzikas festivālā "Dziesma Manai Paaudzei." Liepājā- Grand Prix ar trio "SanReRa" (piedaloties R. Bružim) Kuldīgā 1. vieta, vislatvijas finālā 5. vieta. (P.s ir noteikti redzēti TV ekrānos:))
Ballītēs neiztikt arī bez atrakcijām un jautrām izdarībām:) Protams sniedzam arī koncertus:)

Tas īsumā viss, ir jau vēl daudzko stāstīt... bet droši variet arī ko jautāt un par ballītēm vaicāt laicīgi, jo citreiz jau Jāņos duets zin, kur spēlēs Jauno gadu! :)

Sanita Cāle (26094581)
Renārs Juzups (29648730)

Uz tikšanos kādā no pasākumiem! :)

Dalībnieki

Sanita

Balss

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam