Biogrāfija

Mani jau agrā bērnībā ieinteresēja dažādi mūzikas atskaņotāji. Manā bērnībā vel nebija plaši pieejami CD atskaņotāji, MP3, tas pats dators bija eksotika, tāpēc ar lielu interesi atskaņoju kasetes, pat plates un lentas. Interesantākais, ka es ne tikai atskaņoju mūziku, bet izjaucu un saliku atpakaļ pašu atskaņotāju.
Doma kļūt par Dj man ienāca prātā jau pamatskolas gados, jo skolā ik pa laikam notika diskotēkas. Sestajā klasē (2005 g.) māsa mani paņēma līdzi uz diskotēku, un man iepatikās diskotēkas gaisotne, mūzikas izvēle, publikas sajūsma par populāras dziesmas atskaņošanu, gaismas efekti…
2006. gada pavasarī, pēc vienas diskotēkas, domāju kāpēc gan es nevarētu spēlēt publikai… Pirmais solis, lai kļūtu par skolas Dj, ir jāiestājas skolēnu padomē. Rudenī iestājos skolēnu padomē apskaņošanas sfērā. Skolas esošie Dj mani apmācīja darboties ar aparatūru, lai gan tā aparatūra bija ļoti vienkārša, bet es jau jutos kā pie kārtīgas pults. Kad biju apmācīts, man piedāvāja spēlēt diskotēkā. Nešauboties piekritu.
Viens no nākamajiem soļiem – kāds būs mans Dj niks. Dj niks man sagādāja grūtības, jo nevarēju izdomāt. Kādu dienu klausījos ATB – Ecstasy, 1:11min. izdzirdēju vārdu „fantasy”, tulkojumā – fantāzija. „You really are my ecstasy, My real life fantasy”, mani uzrunāja šīs dziesmas rindas. Dj ir jāizklaidē publika, tā, lai cilvēkiem patīk, skanot labai mūzikai, cilvēkiem parādās arī labs garastāvoklis. Dejojot, cilvēki dažreiz sapņo, šo to pārdomā, fantazē utt., tajā visā man kaut kas iepatikās, un, iespējams, tāpēc es no pamatskolas laikiem esmu Dj Fantasy.
Arī skolas diskotēkai cītīgi gatavojos un, kad pienāca ilgi gaidītā diena, mani pārņēma uztraukums, patikšu vai nepatikšu, dejos vai nedejos utt. Kad visi dejoja, mani pārņēma labas sajūtas un kopš tā laika, es apņēmos tiekties tikai augstāk.
Esmu spēlējis klubos, vairākās estrādēs, privātos pasākumos, esmu nedaudz pabaudījis arī alternatīvu mūziku, biju Dj divās WPC sacensībās, esmu spēlējis teātru festivālā, kā arī pats organizējis pasākumus.

Tikko sākās 2012.gads un pēc 4 četru mēnešu pauzes atsākšu spēlēt, būs jaunumi!

Ieteikums jums: ja vēlaties kaut ko darīt, kas jums patīk, tad dariet, un pats galvenais dariet no sirds!

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam