Biogrāfija

Hei! Mēs esam trīs jaunas, radošas un trakas meitenes, kuras vienmēr ir gatavas jauniem izaicinājumiem, ar pilnīgi atšķirīgu mūzikas gaumi, bet ar vienādu dzīves uztveri. Ar savu mūziku mēs vēlamies padarīt šo pasauli skaistāku un sasildīt sirdis, kurām tas visvairāk ir nepieciešams.
Grupa dibināta 2011.gadā, pavisam parastā sestdienas rītā, apmēram pulksten 4:24, izklaidējoties ar dažādiem mūzikas instrumentiem. Grupas sākotnējais nosaukums "pūkas" radās dēļ kāda pavisam ikdienišķa notikuma, kad Evija atklāja, ka saspiežot vilku vālīti, no tās sāk velties ārā pūkas. Pēc daudz mēģinājumiem to pārbaudīt, visa Podnieku studija bija pūkās.Tā arī mēs izlēmām, ka šis būtu labs grupas nosaukums.Kad sākām plānot dziesmu ierakstīšanu, izsecinājām, ka nosaukums "Pūkas" ir pārāk neatbilstošs mūsu raksturam, tāpēc nomainījām to uz "Green Floxes" [šis nosaukums netulkojas].
Grupas dalībnieki - Inga, Evija un Paula.Visbiežāk grupas dziesmās izmantojam ģitāras ,džambu, dažādus sitamos un kratāmos instrumentos. Lielu paldies sakām mūsu draugiem par atbalstu un Lindai, kuri ir dažu mūsu dziesmu teksta autore. Tas arī īsumā viss!!! Lai jums jauka diena (sun)

Dalībnieki

Sintija

backvocāls

Inga Embovica

ģitāra/vokāls

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam