Touch the Moon

Fani 129
Žanri Pop Rock / Eastern European
Ieteikt
 65

Paul Swan , īstajā vārdā Pāvels Fomkins, dzimis 1989. gada 22.augustā, Rīgā. Plašākai publikai kļuva zināms TV šovā „Dziedošās ģimenes 3” , kurā viņš piedalījās Putņu ģimenes sastāvā. Mīlestību uz mūziku pārmantojis no abiem vecākiem, kuri arī ir ļoti muzikāli cilvēki. Mūzikas skolā apguvis klavierspēli, taču ceļojuma laikā uz Spāniju, kāda ģirtārista iedvesmots, pievērsies tieši ģitārspēles apgūšanai. Paul Swan pārvalda arī austrumu cīņas mākslu Kung fu, kurai pievērsies sava drauga mudināts, kurš ilgu laiku bija pavadījis to apgūstot kādā mūku klosterī Ķīna.
Ir precējies un audzina savu 2 gadus jauno meitiņu, kurai tā pat kā tētim, ļoti patīk dziedāt. Draugi un kolēģi Paul Swan raksturo kā izpalīdzīgu, atsaucīgu un atbildīgu cilvēku, kuram ir savs mērķis dzīvē uz kuru tas mērķtiecīgi tiecas. Ir savs patstāvīgs viedoklis ik vienā jautājumā.
Paul Swan pašlaik studē RISEBA elektroniskā biznesa fakultātē 2.kursā. Pārvalda piecas valodas: latviešu, krievu, angļu, vācu un japāņu. Ir daudz ceļojis, visspilgtākās atmiņas saistās ar saulaino Spāniju un Tenerifi.

iepriekšējā4. no 33nākamā

Grupa "Touch the Moon"

Ievietoja: Touch the Moon 11. jan 2012 01:47

9 cilvēkiem patīk

Citas šī mūziķa galerijas