Biogrāfija

Grupa "Touch the Moon" tika izveidota 2011.gada 7.septembrī, Rīgā. Grupas dibinātājs un producents ir Kaspars Pudniks. Šī muzikālā apvienība interesanta jau ar to, ka ikviens grupas dalībnieks ir izturējis nopietnu atlasi un pierādījis sevi kā ļoti talantīgu un perspektīvu mūziķi.

Grupas sastāvā ietilpst: Paul Swan - (vokāls), Rūdolfs Ozols - (soloģitāra), Artūrs Kupčs – (bungas) , Viktors Prūsis – (basģitāra) , Kaspars Pudniks – (vijole), Raitis Aukšmuksts un Edgars Jass (muzikālie producenti).

Grupas pirmais nopietnais sasniegums ir iekļūšana 2012.gada Eirovīzijas nacionālajā finālā ar dziesmu „Wanna be with you”. Jau decembrī radio stacijās nonāk pirmā grupas
Touch the Moon ziemassvētku dziesma „Christmas night”.

Grupa galvenokārt darbojas pop-rock, love-rock mūzikas stila žanrā , taču kā jau jauna grupa aktīvi eksperimentē ar dažādiem mūzikas stiliem un virzieniem, lai atrastu savu īsto skanējumu ar kuru uzrunāt savus klausītājus visā pasaulē. Grupas debijas albūms
„wanna be” nāks klajā 2012.gada 7.septembrī.

2013.gada vasarā grupa Touch the Moon sadarbībā ar ierakstu studiju CloudMusic organizēs jauno mūzikas grupu konkursu „Cloud Music Stage 2012” . Konkursa mērķis ir reāli atbalstīt jaunās grupas, talantīgus mūziķus un mūzikas menedžerus. Konkursa kopējais balvu fonds būs 10 000 EUR .

Dalībnieki

Artūrs Krists

Producenta palīgs

Klāvs Ābele

Menedžeris

PĀVELS

solists

Raitis

Muzikālais producents

Viktors

Basģitārists

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam