Biogrāfija

Preses relīze

No 27.septembra visā Latvijā, ar azartisku uzstāšanos skatītājus priecēs lieliskais vijolnieks un komiķis KASPARS PUDNIKS, kas piedāvās savu humoristiski muzikālo šovu „Nabaga Latvijas Oligarhs”, kas sastāv no nelielām muzikālām mizanscēnām , kurās viņš ne vien veiksmīgi apvieno dažādus humora žanrus , bet arī pārsteidz skatītājus ar savu ekscentrisko uzstāšanās manieri.

Humoristiski muzikālais šovs „Nabaga Latvijas Oligarhs” stāsta par reālo dzīvi šodien Latvijā. Par cilvēku savstarpējām attiecībām ar dažādām varām, kredītiestādēm, fotoradariem, policiju, skolotājiem, mediķiem, medijiem un protams pašiem ar sevi. Komiķis piedāvā savu redzējumu uz notiekošajām lietām visapkārt, dažkārt caur puķēm ļoti tieši norādot savu attieksmi pret nereti notiekošo pastulbumu.

Programmā: lielisks garastāvoklis, krēsli uz kuriem apsēsties koncerta laikā, albuma „Nabaga Oligarhs” dziesmu prezentācijas un pirmatskaņojumi, muzikālas parodijas. Saldajā ēdienā- tautā populāras melodijas, kuras tiks izpildītas uz četrstīgu vijoles, kā arī: skeči, dialogi, anekdotes, joki, sievietes, un protams tosti, kuri lietojami tikai stipri skaidrā prātā.

Ja Jūs dzīvojat Latvijā, šodien! Tad Jums ir tiesības zināt, kas notiek īstenībā! Nāciet, es Jums parādīšu!

Sīkāku informāciju par humoristiski muzikālo šovu „Nabaga Latvijas Oligarhs” norises vietām, laikiem, komiķi un programmu jūs varat iegūt, atnākot uz šo koncertu savā dzīves vietā!

Uz tikšanos !


Dalībnieki

Nav dalībnieku.

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam