Biogrāfija

Dziedātāja savu profesionālo skatuves pieredzi uzkrājusi darbojoties trīs gadus teatrālajā žanrā kabarē, izpildot izrāžu dziedošās Dīvas lomu.

Paralēli minētajam skatuves darbībai, ar savām programmām uzstājusies Latvijas deju klubu, kazino, uzņēmumu, kultūras namu, televīziju, labdarības organizāciju pasākumos.
Piedalījusies vokālajos konkursos Latvijas robežās un arī ārpus tām.
Šobrīd dziedātāja veiksmīgi uzstājas ar savu duetu "Anete Porga& Gunārs Cauņa" kā arī ar savu trio publiskos un privātos pasākumos Rīgā un tās apkārtnē pilnveidojot savu pieredzi dažādu stilu mūzikā.

Anetes bagātība ir viņas enerģija, pozitīvā attieksme un smaids pret savu darbu un klausītājiem, samtaini spēcīgā balss, teatralitāte, ko dziedātāja apgūst Dramaturģijas teātrī, kā arī plastiskums, ko pilnveidojusi "RVStudio" pie Riharda Mailīša un Violas Abramovas, bet šobrīd to pilveido profesionāla horeogrāfa virsvadībā, iestudējot savas orģinālprogrammas.

2018. gada pavasarī laiž klajā savu pirmo singlu un tā video klipu "Lai sasilst sniegs"!!!
2019.gada pavasarī izdod otro singlu un tā video klipu "Pienākt Tuvāk"!!!
2019. gada rudenī izdod sava dueta singlu un video klipu "Tik Tevi"!!!

Dziedātājas pūra lādē ir plašs dziesmu koverversiju repertuārs.
Repertuārs regulāri tiek papildināts ar mūsdienu populāriem hitiem, ko šobrīd aktīvi izpilda kopā ar savu dueta partneri.
Anetes programmā ietilpst populāras melodijas vai to remiksi pop, latin, rock, jazz, soul, funk, reggae, rock'n'roll, dance, rnb, disko stilā latviešu, krievu, angļu un franču valodā, kā arī savas orģināldziesmas.

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam