Santa Sāre - Gerža

Fani 90
Žanri
Ieteikt
 40

Biogrāfija

Viss sākas ar šūpuļdziesmu… Ar bērna piedzimšanu, ar mīlestību. Tā tas notika arī ar mani. Man tika iedalīta pati mīļākā mamma un muzikālākais tētis un man tika nodziedāta pati skaistākā šūpuļdziesma, kura man iemācīja mīlēt mūziku… Nāku no muzikālas ģimenes – vecaistēvs spēlēja vijoli kapellā, mammai un tētim pašiem savs estrādes ansamblis. Tētis – orķestris, prata spēlēt vairākus instrumentus vienlaicīgi…
Dzīve mūs saved kopā ar cilvēkiem, no kuriem mēs varam mācīties, kuri mūs pilnveido. Un šādi cilvēki ir bijuši arī manā dzīvē. Tādas ir manas skolotājas – Aiva Zaķe, flautas skolotāja Sarmīte Kubuliņa. Tāda ir mana mūzikas mamma – skolotāja, vokālā pedagoģe Sandra Oto. Esmu pabeigusi Alūksnes mūzikas skolu – flautas un vokālo nodaļu.
Bērnība tika izdziedāta kopā ar ansambli “Atspulgs” – koncertos, skolas pasākumos, veidotas koncertprogrammas… Piedalīšanās dažādos vokālistu konkursos.
Manā dzīvē bija laiks, kad kopā ar Gunti Brutānu izveidojām grupu „Pa – Pa Blice”. Kopā izdziedātas neskaitāmas dziesmas, veidotas koncertprogrammas – garīgas programmas baznīcām, sirds gudras, jautras programmas un arī jestras ballītes programmas. Gunta dzīve bija mūzika, iespējams tāpēc mēs satikāmies, jo arī mana dzīve ir mūzika. No viņa daudz ko mācījos… Kopā sarakstījām dziesmu “Nakts zvaigzne”.
2015. gada nogalē uzsāku sadarbību ar Jāni Krūmiņu no grupas “Apvedceļš”, ierakstīju dziesmu “Ziemas pasaka”. Ir ierakstīta dziesma un tapis pirmais video klips dziesmai “Laimes putns”.
Šobrīd kopā ar Ģirtu Ripu (klavieres) un Mārci Kalniņu (bungas, perkusijas), piedāvājam koncertprogrammu “Pieskarties pasaulei” – stāsts – saruna, par cilvēka jūtu pasauli, savstarpējām attiecībām, pasaules uzbūves sakritībām, visi esam ceļā uz pilnību.
Paralēli veidoju izglītojošas, muzikālas izrādes bērniem, veidoju scenārijus, vadu pasākumus. Tel. 28397575
Kultūra un mūzika – tā ir mana dzīve. Kad mums pietrūkst vārdu, lai izteiktu savas jūtas - mēs dziedam. Man patīk dziesmas par mīlestību. Par mīlestību, pēc kuras mēs visi tik ļoti ilgojamies… Mums jāmācās sadzirdēt mūziku, sadzirdēt cilvēkus un sadzirdēt sevi…
Lai manas dziesmas Jūs iepriecina un iedvesmo!


Dalībnieki

Marcis

/Bungas, perkusijas/

Ģirts

Klavieres

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam