Biogrāfija

Grupa izveidojās 2004. gadā, kad no grupas Saare atvadījās gandrīz visi dalībnieki. Nosaukumu Saare patur grupas bundzinieks, jo ideja par attiecīgo projektu piederēja viņam. Pirmie mēģinājumi notiek tur pat, kur iepriekš - daudziem zināmajā ūdensTornī. Nepagāja ilgs laiks un tiek arī sameklēts jauns bundzinieks - Māris Krūmiņš, jeb tautās pazīstams kā Edijs. Ļoti ātri un produktīvi tiek saveidota jauna programma
Īsā laika posmā tiek nospēlēti vairāki koncerti.

2005. gada pavasaris atzīmējams ar lielās pauzes sākumu, jo Aija dodas brīvprātīgo darbā uz Dāniju. Nauris padzīvo gan Norvēģijā, gan Anglijā.

2007. gada ziemā visi dalībnieki ir uz vietas mājās un tiek atsākti mēģinājumi. Tiek pieaicināts šarmantais un superīgais Mārtiņš Ķengis.

2008. gada 8. martā Gaserata prezentē savu debija albumu - I Have A Lyubovnik, kuru jūs varat lejupielādēt par brīvu no www.gaserata.lv

2009. gada vasarā dažādu iemeslu vadīts, (gan savu personīgo, gan pārējo grupas dalībnieku) no grupas atvadās M.Ķeņģis. Tiek uzsākti jaunu dalībnieku meklējumu. Un diezgan ātri tiek nokomplektēts jauns sastāvs:

Nauris Haritonovs - ģitāra
Mārtiņš Kampāns - ģitāra
Krists Krieviņš - taustiņi
Aija Feldberga - bass
Māris Krūmiņš - bungas.

Šobrīd grupa centīgi strādā pie jauniem skaņdarbiem otrajam albumam.

www.gaserata.lv
www.myspace.com/gaserata

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam