Biogrāfija

1971. gadā Jānis Osis sāk strādāt Bauskas Orķestru birojā par vadītāju un izveido country mūzikas grupu ar nosaukumu ”LAUKAKMEŅI”, jo īsto nosaukumu „COUNTRY STONES”, protams, nekur nedrīkstēja afišēt. Grupas ilgajā pastāvēšanas laikā ir spēlējuši daudzi arī tagad labi zināmi muziķi kā Juris Ārents, Elmārs Jirgensons, Edvīns Zariņš, Fēliks Šeidins, Ilmārs Pumpurs, Valdis Rēbuks, Vīgants Murelis, Aleksandrs Pomozovs.
1990. gadā pēc viesošanās kantri muzikas dzimtenē Amerikā Jānis Osis, Fēliks Šeidins, Aleksandrs Pomozovs, Valdis Ozols, Juris Ārents, nu jau ar nosaukumu „COUNTRY STONES”, dzīvā ierakstā ieskaņo latviskas melodijas bluegrass stilā: "Budēļi", "Arvien, arvien...", "Māmiņ, mīļo, māmiņ...", "Upe nesa ozoliņu", "Augu nakti pogo lakstīgalas" un "Take Me Back To Tulsa". Šie ieraksti ir ļoti veiksmīgi, jo tiek pieņemti un atskaņoti dažādos gan Skandināvijas, gan Eiropas, gan Amerikas country radio kanālos. Pateicoties tiem, grupa „COUNTRY STONES” tiek uzaicināta spēlēt Vācijā, Minhenes country klubos „OKLAHOMA” un „RATLSNAKE SALOON” un country Festivālos Rietumeiropā.
1999. gadā arī Latvijā beidzot dzimst country mūzikas stila tradīcijas – Bauskas Country Mūzikas Festivāls, kurā, protams, piedalās arī grupa „Country Stones”. Beidzot Latvijā lēnām sāk rasties izpratne par country mūzikas stilu un veselīga konkurence šī stila attīstībā. Pirmos četrus gadus grupa piedalās visos Bauskas Country Mūzikas Festivālos.

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam