Pauls Butkēvičs un Elīna Ratmeistere

Fani 435
Žanri
Ieteikt
 25

Biogrāfija

Pauls Butkēvičs.

- dzimis rīdzinieks.
Beidzis Rīgas Franču liceju. Darbojies Pantomīmā. Dailes 3. studija (aktieris).
Tad strādājis Dailes teātrī.Kopumā ap 150 filmām filmējies. Arī krievu filmās visas dziesmas iedziedājis pats.
Vēl strādājis Jaunatnes teātrī,Daugavpils teātrī,kur izveidojis izrādi "Es visur aicināts un izraidīts".
Izrāde ir muzikāla.
šobrīd dzied sev un saviem draugiem par prieku dziesmas no sava diska "Tu biji,tu esi,tu būsi"un citas sev mīļas dziesmas.

Elīna Cileviča.

Esmu uzaugusi gleznainajos Ķeipenes pakalnos, kur pavasarī ievziedos viss reibst. Es esmu un vienmēr būšu ķeipeniete. Tieši tur Ķeipenē, es esmu izdzīvojusi savas bērnības un skolas skaistākos mirkļus.

Dziedāt sāku jau bērnudārzā, bet nopietnāk dziedāšanai pievērsos pamatskolas laikā, kad dziedāju ansamblī „Sonante”. To vadīja enerģiskā skolotāja Irēna Katane, kas lika pamatus manai vokālajai izaugsmei.
Arī pēc pamatskolas beigšanas dziedāju Irēnas Katanes vadītajā ansamblī „ Konsonanse”. Tas bija iespaidiem bagāts laiks. Uzstājāmies daudz, pabijām pat Raimonda Paula rīkotajā ziņģē- Mežotnē.
Mācoties Madlienas visdusskolā, es dziedāju visdusskolas vokālajā ansamblī, kuru tolaik vadīja, mana mīļā skolotāja, Daina Čudare, no sirds pateicos Dainai, par ieguldīto darbu manis pilnveidošanā.
Vidusskolas laikā dziedāju arī Madlienas ev. Luteriskās baznīcas meiteņu ansamblī, kuru vadīja Santa Cileviča. Šis laiks mūs visas iedvesmoja.
Pēc vidusskolas beigšanas dziedāt esmu mācījusies arī pie Artūra Manguļa un Uģa Rozes.
Absolvējusi Latvijas Kultūras koledžu- svētku režisore.

Dalībnieki

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam