Biogrāfija

Grupa izveidojusies 2004. gada otrajā pusē, savukārt, vārds tika iegūts gadu vēlāk. Pēc divu gadu ilgas eksperimentēšanas ar vijoli un dažādiem vokāliem, nonācām pie secinājuma, ka jādzied pašiem, tas būtu - pamatsastāva dalībniekiem.

Pēc ilgi ilgā stila meklēšanas ceļa, liekas, ka ir atrasts kaut kas mums. Sākotnēji dziesmas bija diezgan raibas un stilistiski dažādas. Tagad esam palikuši pie viena stila, kā paši saucam - Hard'n'Heavy Metal

Galveno ietekmi uz mums ir atstājušas sekojošas grupas - Pantera, Metallica, Megadeth, Iron Maiden, Black Sabbath, Savatage u.c.

Grupas pirmatskaņojums radio [SWH Rock] 18.03.2008 īsi pirms 21 Terzena ēterā.

Edžiņš izsakās par:
Muciņu -

tautā saukts par Muciņu. Grupā ieņem svarīgo ritma ģitārista posteni. Brīvajā laikā atvērts, dzīvespriecīgs, alu mīlošs indivīds. Ja vēlas spēj būt savu reizi gan nopietns, gan dzīvi baudošs bohēmists. Vispār lielisks cilvēks, ar kuru nekad nav garlaicīgi.


Merkurs izsakās par:
Krišjāni -
es viņu vienkārši saucu par Krišu. Tā pa īstam iepazinos kad mācijos 6. klasē Pumpuru visusskolā, pirms tam zinu tikai to, ka Krišs gāja zēnu korī, kurā arī es dziedāju, bet tad īsti viens otru nepazinām.
Doma, ka Krišs varētu būt grupas ritma dvēsele man ienāca prātā, kad jau kādu pusgadu spēlēju ģitāru. Kad viņam to pajautāju viņš bija ar mieru bez liekām ierunām. Tad vēl viņam bija īsi mati, tagad zinu, ka viņam īsi mati nepiestāv.
Mēģinājumos ir tā: ja Krišam aiziet, tad aiziet visiem. Citreiz mēģinu viņu uzkūdīt uz kaut ko, lai parādītos, tā sauktais "feels"
Atceros kad mācījāmies vienā klasē pamatskolā ķīmijas stundās bijām komanda. Kaut kā tā vienmēr sanāca, ka caur smieklīgiem strīdiem dabūjām paši no sevis atbildes uzdevumiem, ja sēdētu pa vienam, zinu man tas nebūtu iespējams, domāju viņam arī.
Koncertos pārsvarā spēlē atvērti ar atdevi, tas priecē. Njaa visu šo laiku spēlējot kopā varu teikt, ka Krišs ir komandas spēlētājs, individuālists domāju, ka ne. Vai uz viņu var paļauties? Domāju, ka Krišs ir viens no retajiem uz kuriem varu paļauties bez domāšanas
Vēl varu piebilst, ka Krišs ir izturīgs pret alkoholu, viņš nevar piedzerties, manuprāt arī tad, kad pats to vēlas.

Muciņš izsakās par:
Merkuru
Es nepazīstu vel nevienu tādu cilvēku kā Artūrs, viņš ir perfekts savā saprātā, būtībā un izaugsmē. Viņš ir grupas dvēsele. Uz viņu vienmēr var paļauties, un ja viņš kaut ko dara tad to izdara ideāli, Artūrs nekad nepieļaus, lai būtu labi, vienmēr vajag perfekti, un viņš zinās kā to panākt. Artūrs vienmēr ir godīgs un pašpārliecināts, vienā mēģī viņš man jautāja :”Vai var paņemt šajā vietā solo?”, es viņam atbildēju :”Ka varētu” , bet viņš jau bija izdomājis solo, un skan ļoti labi. Viņš zin pēc kā tiekties! Ar viņu vienmēr var nopietni parunāt, un labi pasmieties.
Man ir liels prieks, ka spēlēju kopa ar viņu, jo man tagad vienmēr ir pēc kā tiekties.

Krišjānis izsakās par:
Edžu
Pazīstu jau no 1. klases.Un es saku, ka Edgars ir foršs čoms,labs draugs un varens grupasbiedrs. Grupā stabili spēlē basu. Laba ritma izjūta, tapēc brīžiem tur mani pie zemes lai dziesmās neskrienu.Uz steidža vienkārši lieliski izskatās, kad Edža spēlē, var redzēt atdevi un riktīgu patiku pret spēleto mūziku. Ir pilnībā sakļāvies ar dziesmu un ir iekšā mūzikā, ir feels! Vispār jautrs un pozitīvs! Prieks atrasties kopā!

Dalībnieki

Krišjānis Sevelis

Sitējs (grūvīgais)

Edgars Špengelis

Bass (dārdošais) / vokāls (augšējais)

TOP dziesma

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam