"Meža Rasas" Stādaudzētava

Ieteikt
 8

Par mums

             Kokaudzētava „Meža Rasas” ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar stādu audzēšanu, pavairošanu un izplatīšanu jau 15 gadus (no 1999. gada). Specializējusies dekoratīvo stādu audzēšanā, kā piemēram, - tūjas, kadiķi, klinšrozītes, veigēlas, hortenzijas, spirejas. Stādaudzētavas lepnums ir potēti lapu un skuju koki – nokarenie bērzi, akācijas, pīlādži, pūpoli , ābeles, lapegles. Kā retumu var pieminēt formētus skuju kokus – bonsai.

                Darbu veic atraktīvi savas jomas speciālisti. Kas apkalpos un konsultēs Jūs interesējošās jomas jautājumos. Šobrīd Jums ir iespējams iegādāties sev vēlamo no vairāk kā 600 augu stādu. Ik gadu sortiments tiek papildināts, veicot jaunu šķirņu pārbaudi, atlasi un pavairošanu. Uz doto brīdi darbojamies 13 hektāru platībā. Piedāvājot vienu no plašākajiem augu sortimentiem Latvijā.

                Dekoratīvo augu atbilstība Latvijas klimatiskajiem apstākļiem un izcilas auga īpašības, ir mūsu garantijas un prioritātes, lai Jums piedāvātu labāko. Nodrošinot arī iespēju ierīkot stādījumus visu sezonu: no agra pavasara līdz vēlam rudenim.

         Kokaudzētavas darbības mērķis ir izaudzēt augstas kvalitātes stādus, ar veselīgu sakņu sistēmu un vispārpieņemtu, pievilcīgu vainagu, kas ļaus stādam labi iesakņoties jaunajā vietā.

                 „Meža Rasas” atrodas Krustpils novada, Vīpes pagastā. Starp Rēzeknes un Daugavpils šosejām. 80 km no Daugavpils, 80 km no Rēzeknes, 80 km no Madonas, 160 km no Rīgas.

           Pie kokaudzētavas ir izveidots dendrārijs (paraug-dārzs) un dažādi stādījumi, piedāvājot Jums apskatīt dekoratīvos augus jau pieaugušā izmērā, kā arī smelties idejas sava dārza veidošanā.

                   Kokaudzētava Meža Rasas ir Latvijas Stādu audzētāju biedrības biedrs.