LUDFSP

Ieteikt
 3

Sapulces

2. Kopsapulce

Uz DF SP 2.kopsapulci 20.novembrī pulcējās gan biedri, gan aktīvisti. Kopsapulci sākām ar akadēmiskās komisijas vadītāja vēlēšanām, kurās pārliecinoši sevi prezentēja Uģis Bērziņš un vienbalsīgi tika ievēlēts. Tālāk sekoja informācijas komisijas vadītāja vēlēšanas, kurās kandidēja pieredzējušais līdzšinējās informācijas komisijas censonis – Jānis Ozoliņš. Arī viņam biedri izrādīja uzticību un ievēlēja vienbalsīgi. Kultūras komisijas vadītāja vēlēšanās kandidēja Maija Ķemere, kura jau iepriekšējā sasaukuma laikā ar savu aktīvo darbību krietni uzlaboja Datorikas fakultātes kultūras dzīves kvalitāti. Maija prezentēja sevi pārliecinoši un tika ievēlēta šajā amatā. Par biroja vadītāju tika ievēlēta 1.kursa studente Jana Smelēna. Finansista amatu ieņēma Andris Niedrītis, kurš pagājušajā gadā vadīja kultūras komisiju. Sabiedrisko attiecību speciālista amatā tik ievēlēta Elīna Avenīte.

Protams, DF SP kopsapulcē noritēja arī karstas diskusijas par IZM vērtējumu atbalstīšanu. Pēc diskusijas noritēja balsojums par atbalstu, kurā tika izlemts neatbalstīt šos vērtējumus. 



1. Kopsapulce

Šī gada 12. novembrī Mazajā aulā notika svinīgā jaunā sasaukuma pirmā kopsapulce un pašpārvaldes 3. dzimšanas dienas atzīmēšana. Tika ievēlēts jaunais DF SP priekšsēdētājs – Andris Eniņš, vietnieks - Bruno Treiguts un pārstāvji LU SP – Artis Ozoliņš un Aivars Šāblis. Paldies visiem, kas to apmeklēja un tiem, kas to skatījās tiešsaitē. Sēdes ieraksts būs pieejams drīzumā http://www.lu.lv/tiesraide.

Sēde sākās ar svinīgām uzrunām no bijušā vadītāja Arta Ozoliņa par padarīto pagājušajos 3 gados, kā arī no bijušā DF studenta Kirila Solovjova par pašpārvaldes identitātes izveidošanos. Pēc uzrunām un salda našķa, tika apstiprināti jaunievēlēto biedru mandāti un izveidota balsu skaitīšanas komisija.

Vēlēšanu buķetē pirmās bija priekšsēdētāja vēlēšanas. Uz ļoti prestižo priekšsēdētāja vietu kandidēja Edgars Ozols, Andris Eniņš, Elīna Avenīte. Prezentācijas, jautājumi, debates un vēlēšanas. Rezultātā ar 16 balsīm PAR, balsīm 4 PRET un 3 ATTURAS, par priekšsēdētāju ievēlēts Artis Ozoliņš.

Otrās darba kārtībā bija priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanas. Uz šo iekārojamo amatu kandidēja Bruno Treiguts un Andris Niedrītis. Pēc ierastās vēlēšanu procedūras par priekšsēdētāja vietnieku ar 12 balsīm PAR, 3 PRET un 3 ATTURAS - ievēlēts Bruno Treiguts.

Sēdes beigu daļā notika DF SP pārstāvju LU SP vēlēšanas. Uz 2 ekskluzīvajām vietām  kandidēja 4 kandidāti – Artis Ozoliņš, Aivars Šāblis, Uģis Bērziņš un Laura Ķirsone. Beigu beigās no četriem kandidātiem ievēlēti tika divi - Artis Ozoliņš un Aivars Šāblis