Life Veda Ajurvēdas centrs

Oficiālā lapa
Ieteikt

Par mums

Laipni lūgti Life Veda Ajurvēdas centrā, oriģinālās indiešu Ajurvēdas mājvietā Baltijas reģionā! 

Life Veda Institūts un Oriģinālās Ajurvēdas Centrs tika izveidots Rīgā, Latvijā, 2006. gadā Indijas Ajurvēdas ārstu vadībā ar mērķi sniegt šī reģiona cilvēkiem oriģinālās Indijas Ajurvēdas priekšrocības. 
Mūs atbalsta:

  • AYUSH (Indijas valdības Veselības ministrijas Ajurvēdas departaments),
  • Arya Vaidya Sala (AVS) Kottakala, Kerala,
  • Arya Vaidya Pharmacy (AVP), Koimbatora, Tamil Nadu,
  • Maharaštras Veselības Zinātņu universitāte (MUHS), Maharaštra,
  • Citas Indijas vadošās organizācijas un personas Ajurvēdas jomā.

Mūsu kompetentā Ajurvēdas ārstu un terapeitu grupa piedāvā šo unikālo Indijas Alternatīvās medicīnas veidu tās sākotnējā formā. Zinātniskā un medicīniskā mūsu kvalificēto un pieredzējušo Ajurvēdas profesoru, ārstu, pētnieku, terapeitu, astrologu, jogas un Vēdānta skolotāju pieeja, padara mūs par uzticamu avotu, lai risinātu visas Jūsu prāta, fiziskās, garīgās un materiālistiskās problēmas. 
Cilvēki visā pasaulē apzinās šīs 5000 gadu senās zinātnes nozīmi un priekšrocības, kura sniedz laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi un iedvesmo būt atbildīgam un pildīt pienākumus pašam pret sevi, ģimeni un sabiedrību.
Lai padarītu šo brīnišķīgo Indijas visaptverošo Netradicionālās medicīnas zinātni un terapijas viegli pieejamas Baltijas, Skandināvijas, Eiropas un Krievijas reģionos, esam uzsākuši sekojošus konceptus:

  • AJURVĒDAS VESELĪBAS TŪRISMS – piedāvājot Rīgā, Latvijā dažāda veida ārstnieciskās kompleksās paketes par pieņemamām cenām.
  • AJURVĒDAS UNIVERSITĀTE – piedāvājot dažādas izglītības iespējas sadarbībā ar AYUSH un citām Indijas Ajurvēdas universitātēm studēt oriģinālu Ajurvēdu.
  • AJURVĒDAS VESELĪBAS CENTRS – piedāvājot Ajurvēdas konsultācijas un terapijas.
  • AJURVĒDAS KOSMETOLOĢIJA – pirmo reizi šajā reģionā piedāvājot oriģinālās Ajurvēdiskās kosmetoloģijas procedūras.

Jūsu meklējumi pēc autentiska avota, kurš sniedz risinājumus visām Jūsu medicīniskajām un personīgajām problēmām, kā piemērām, izvairīšanos no negatīvas karmiskas reakcijas; no ķirurģiskas iejaukšanās uz alternatīvām terapijām un galvenokārt pareizas izglītības un informācijas avota Ajurvēdā; Jogas, Hindu reliģijas un Vēdiskiem principiem beidzas šeit, Life Veda Institūtā un Oriģinālās Ajurvēdas centrā.

Apmeklējiet mūs vai sazinieties, lai uzzinātu vairāk par šo brīnumaino un eksotisko zinātni.