Keratīna matu taisnošana!

Ieteikt
 11

MACADAMIA DABISKĀ MATU TAISNOŠANA

Jaunums - LABĀKS PAR KERATĪNU! MACADAMIA DABISKĀ MATU TAISNOŠANA (ASV) - dabiskā matu taisnošanas sistēma.
Šī jaunā sistēma ir taisīta pēc jaunākām tehnoloģijām un ir 100% droša un veselīga gan matiem, gan veselībai. Procedūru var veikt – visi (grūtnieces, bērni, barojošas māmiņas, ar alerģijām cilvēki u.t.t.) Macadamia taisnošanas sistēma ir revolucionāra viena soļa procedūra, kas Jūsu cirtas, lokas, matu pūkainumu un sausumu novērsīs un matus padarīs zīdaini gludus un spīdīgus.
Šī unikālā sistēma satur – macadamia riekstu eļļu, Quinoo sēklas, Ginko Bilobu un citus augu izcelsmes ekstraktus, kas dziļi piepilda matu kutikulu ar mitrumu, elastību, stingrību un izteiksmīgu spīdumu.
Macadamia taisnošanas sistēma saudzīgi un droši nogludina sprogainus, viļņainus matus. Produkti ir piesūcināti ar makadāmijas eļļu, tādējādi radot aizsargvirsmu, kas nodrošina perfekti gludus matus līdz pat 4 mēnešiem, nebojājot matus un veselību. Taisnošanas sistēmas produkti NESATUR formaldehīdus, sārmus, tioglikola skābi un citas smagas un kaitīgas ķīmiskās vielas nevienā šīs līnijas produktā – ne tvaikos, ne pašā sastāvā.

Šīs galvenās produkta sastāvdaļas darbojas kopā ar atmiņas tehnoloģiju, kas pārklāj matu šķipsnas ar aizsargkārtu, kas nodrošina pamatu ideāli gludam un skaistam rezultātam.
Rezultāts ir noturīgs no 3 līdz 5 mēn., atkarībā no matu struktūras, tipa un to īpatnībām.

Macadamia ir jau pierādījusi sevi ar ražotajiem matu kopšanas līdzekļiem, ar matu krāsām un citiem produktiem.
Šī matu tehnoloģija ir patiešām unikāla ar savu pārsteidzoši labo sastāvu, kas pilda tiešām dziedinošas īpašības. Macadamia domā par matu stāvokli, kā pēc iespējas vairāk dziedināt matu ( ar barojošām un mitrinošām sastāvdaļām ).
Pēc procedūras matu kopšana ir ļoti vienkārša - ir jālieto šampūni, kas ir bez sāļiem.
Pārējie matu kopšanas līdzekļi ir pēc brīvas izvēles.

Procedūras laikā - visiem kopšanas līdzekļiem 50% atlaide!

Procedūras cenas:

NO 70 LĪDZ 100 Euro vai 50-70 Ls



gal_338102553_icongal_338102604_icongal_338102689_icongal_338102722_icongal_338102811_icon