JVK fotostudija

Ieteikt
 12

JVK fotostudija

JVK fotostudija.

   JVK fotostudija atrodas Rīgas centrā - ērti pieejamā vietā - Šarlotes ielā 6 (atrašanās vieta kartē). Fotostudijas telpa atrodas mājīgajās JVK fotosalona telpās, kas automātiski sniedz iespēju klientam uzreiz pasūtīt sev vēlamās fotogrāfijas. Bilžu izdrukas varat pasūtīt jebkurā iespējmājā izmērā, jo fotosalons piedāva arī lielformāta u.c. drukas pakalpojumus.


   JVK fotostudijā ir pieejams telpas, kur var pārģērbties - tas sniedz iespēju iegūt fotogrāfijās daudzveidību ar apģērbu maiņu. Ja Jūs vēlaties iejusties kādā tēlā vai iegūt lielisku make up, mēs jums varam piedāvāt make-up speciālista pakalpojumus (par papildus samaksu). Profesionāls speciālists izvēlēsies Jums piemērotāko grimu un matu sakārtojumu, lai padarītu Jūsu bildes vēl košākas.
 
    Lai fotosesiju padarītu omulīgāku, ir iespējams atskaņot jūsu izvēletu mūziku (līdzpaņemto) un padārīt fotosesiju   atraisītāku. Ja Jums līdzi ir draugi / radi, viņi varēs vērot fotosesiju no mūsu lounge stūrīša vai uzgaidīt fotosalona priekštelpā, kur pieejama lasāmviela un TV.

- Fotostudijas izmērs ir  7x5m, kas sniedz iespēju bildēti gan Induviduāli gan pārus, gan ģimenes fotosesijas.
- Fotostudijas aprīkojumā ietilpst bowens gaismas.
- Atstarotāji un maināmie foni (balts, melns, zils).

     Pēc fotosesijas Jums ir iespējams apskatīt nobildētās bildes, izvēlēties sev tīkamākās un pasūtī izgatavošanai, ko veic JVK.lv (par atsevišķu samaksu).

  Fotostudijas priekšrocības.
Bildējoties fotostudijā,  iegūsiet patstāvigas gaismas bildes, jums nav jāuztraucas par laika apstākļiem. Ja Jūs nevēlaties pievērst citu cilvēku uzmanību, tad fotostudija ir tā vieta, kur iet bildēties, jo tur būs privāta atmosfēra - tikai Jūs un fotogrāfs. Uz vietas iespējams iedzert siltu tēju vai kafiju, pieejams wifi fotostudijas telpās, kas sniedz brīvu pieeju internetam.