Juridiskais birojs "SOLUTION 4"

Ieteikt

Juridiskie pakalpojumi

Juridiskais birojs „SOLUTION 4” sniedz konsultācijas un pakalpojumus gan juridiskajām, gan fiziskajām personām un to prakse aptver plašu pakalpojumu klāstu.

Mēs pārstāvam savus klientus, meklējam labākos, efektīvākos, praktiskākos un racionālākos risinājumus. Baudot klientu uzticēšanos, mēs varam atbalstīt cits citu un rast inovatīvus, radošus un efektīgus risinājumus plašā pakalpojumu spektrā. Mēs pratīsim izvēlēties piemērotāko risinājumu, lai Jūsu iecerēto un ieskicēto vēlamo rezultātu realizētu visās niansēs un panākt it kā neiespējamo par iespējamu un realizējamu ieceri.

Tāpat esam pārliecināti, ka mūsu biroja juristu daudzpusīgā izpratne par klienta darbību ir veiksmīgas juridiskās palīdzības sniegšanas pamats, kuru realizējam ciešā kopdarbībā ar klientiem, sniedzot juridisko atbalstu, kas nepieciešams klientu mērķu sasniegšanai.

Reāli padarītais darbs ir mūsu vislabākā reklāma. Esam pateicīgi saviem klientiem par mums piedāvātajām iespējām strādāt jaunos un nebijušos, kā arī ļoti komplicētos projektos. Katrs sekmīgi realizēts projekts sniedz mums gandarījumu, ja klients sasniedz savu mērķi ar mūsu palīdzību.

Mēs piedāvājam četrus galvenos novirzienus:
-    Juridiskie pakalpojumi fiziskajām un juridiskajām personām, kā arī augstākās kvalitātes juridiskā tulkošana;
-    Kompleksā apkalpošana fiziskajām personām, ģimenei un juridiskajām personām;
-    Parādu piedziņa, maksātnespēja un likvidācija;
-    Biznesa projekti – uzņēmumu dibināšana, attīstīšana, pirkšana, pārdošana, apvienošana, sadalīšana un investīciju projekti.