HelpRiga

Ieteikt
 2

Help Riga 2015

Par godu galda spēles “Monopoly” 80. gadu jubilejai pēc 7 gadu pārtraukuma rotaļlietu ražotājs “Hasbro” plāno izdot jaunu vispasaules galda spēles versiju, kur īpašumu lauciņu vietā atradīsies pasaules iecienītākās pilsētas. Ikviens pasaules iedzīvotājs katru dienu mājas lapā www.VoteMonopoly.com var balsot par vienu no astoņdesmit pasaules pilsētām, tostarp Rīgu, tādejādi veicinot tās nokļūšanu uz jaunās galda spēles laukuma.

Balsošana ilgs trīs nedēļas, un rezultāti tiks paziņoti 19. martā, kad tiek atzīmēta galda spēles “Monopoly” 80. dzimšanas diena.

2008. gada balsošanas kampaņā, pateicoties lielajai balsotāju aktivitātei, Rīga ieguva ļoti augsto otro vietu, piekāpjoties vien Monreālai, kas radīja milzu ažiotāžu pasaules līmenī. Pēc šīs balsošanas kampaņas tika saražoti ap 600 000 spēles eksemplāru, un to izplatīja vairāk nekā 50 valstīs 37 dažādās valodās.

Projekts "Help Riga" ir atgriezies ar mērķi nest Rīgas vārdu pasaulē, palīdzot Rīgai nokļūt uz pasaules populārākās galda spēles laukuma.

Vai Rīga ieņems dārgākā lauciņa vietu, ir atkarīgs tikai no sabiedrības balsojuma, tādēļ "Help Riga" komanda aicina visus aktīvi piedalīties šajā unikālajā projektā, nodrošinot Rīgai pēc iespējas prestižāku vietu uz galda spēles laukuma.