Gatis Stiere (32)

Šis lietotājs nav vēlējies saņemt dāvanas ārpus draugu loka!

Medaļas

Pēdējo reizi manīts

20. jan 07:00

Pienaglo savu Dievu pie krusta, lai skatoties uz Taviem grēkiem viņš no Tevis neaizbēg!
  • Budberga
  • V-diena: 8. janvāris
  • SIA ''ZAAO''
  • Mācījos,Atpūtos ar draugiem, biju skolnieks, Raksīju ar pildspalvu,gulēju
  • 92% of the teenage population has moved on to rap. If you are in the remaining 8% that stayed with rock and/or metal, put this into your profile. Let's banish the dumbf**ks together... if you were still breathing, it does not mean that you're alive Un varētu man uzsaukt kādu grādīgo 6dienas vakarā!!! There Is A Hell. Belive Me! I've Seen It. There Is A Heaven. Let's Keep It A Secret... vari pamēģināt mani nošaut vai atsūtīt naudu <object width="240" height="300"><param name="allowscriptacce

Jaunākie draugi

Skatīt visus (104)

Eduards
Eduards
Slayer
Valmiera
(24)
Edgars
Edgars
Runcis
EVIJA
EVIJA
(31)

Runā