GarkalnsFoto.lv - Fotogrāfs Egīls Garkalns

Ieteikt
 25

Par mani

   Kopš sevi atceros, mani vienmēr ir aizrāvusi māksla. Tā nu ir sanācis, ka sirdij tuvākā izrādījusies fotografēšana.
   Fotografēšana... Varu teikt, ka tā ir daļa no manas dzīves, jo ar to aizpildu gan savu brīvo laiku, gan laiku, kad ir skumji vai vienkārši gribas atpūsties no visa. Tad nu darbi un ikdienas rutīna tiek mesta pie malas un rokās tiek ņemts fotoaparāts.
   Ar fotoaparātu ne tikai iemūžinu skaistos un neatkārtojamos brīžus tā, lai man būtu prieks un gandarījums, bet arī tā, lai arī citiem ar fotogrāfijām spētu pēc iespējas precīzāk sniegt tās pašas patīkamās un neatkārtojamās sajūtas, kuras bijušas konkrētā mirklī. Ikvienai situācijai cenšos pieiet individuāli – tā, lai rezultāts būtu vēl labāks un interesantāks.
   Visam cenšos pieiet no radošās puses – bieži pamēģinu ko jaunu priekš manis, cenšos izzināt vēl neapgūto un uzlabot jau zināmo.
   Cenšos pēc iespējas kvalitatīvāk un acīm baudāmāk iemūžināt gan savus, gan citu sapņus.
   Fotografējot izmantoju kvalitatīvu Canon fototehniku.
   Necenšos pieturēties pie kā konkrēta – fotografēju visu, ko vien sirds kāro un cilvēki vēlas redzēt! Tās var būt kāzas, fotosesijas brīvā dabā, mazuļu/bērnu fotosesijas, pasākumu foto, auto/moto fotosesijas reklāmas fotosesijas vai kas cits!
   Daudz ko esmu apguvis ne tikai eksperimentējot ar fotoaparātu un cenšoties rast atbildes uz saviem jautājumiem plašajā interneta pasaulē, bet arī uzklausot dažādu profesionālu fotogrāfu viedokļus un ieteikumus. Brīvajā laikā apmeklēju dažādus fotoplenērus, kur dalos pieredzē un cenšos uzzināt dažādas neskaidrības. Protams, no profesionāļiem ir nācies dzirdēt arī ļoti smagu kritiku, bet tas man nācis tikai par labu – šī iemesla dēļ cenšos būt arvien labāks un neatmest nekam ar roku. Cenšos attīstīt savas prasmes ar katru dienu.
   Esmu atvērts dažādiem izaicinājumiem un daudz kam jaunam, tāpēc dari kā es – uzdrošinies! Kopīgiem spēkiem - ar TAVĀM vēlmēm un ar MANU centību, idejām un variantiem varam izveidot acīm patīkamu un skaistām atmiņām pilnu rezultātu!




Ar fotografēšanu aizraujos jau kopš tālā 2010.gada.