Ābolu putas
sastāvdaļas:
1 ½ kg skābi āboli,
200 g cukurs,
½ kanēļa standiņa,
¼ l saldais krējums,
2 ēd.k. sarīvēta šokolāde vai šokolādes skaidiņu
Pagatavošana:
Ābolus nomazgā, izņem serdi un augļus sagriež četrās daļās. Katliņā liek ābolu daiviņas, pielej ½ glāzes ūdens, pieliek cukuru un kanēļa standziņu. Uz lēnas uguns sautē apmēram 20 minūtes. Gatavu masu izberž caur sietu un atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un iecilā ābolu masā. Pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
sastāvdaļas:
1 ½ kg skābi āboli,
200 g cukurs,
½ kanēļa standiņa,
¼ l saldais krējums,
2 ēd.k. sarīvēta šokolāde vai šokolādes skaidiņu
Pagatavošana:
Ābolus nomazgā, izņem serdi un augļus sagriež četrās daļās. Katliņā liek ābolu daiviņas, pielej ½ glāzes ūdens, pieliek cukuru un kanēļa standziņu. Uz lēnas uguns sautē apmēram 20 minūtes. Gatavu masu izberž caur sietu un atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un iecilā ābolu masā. Pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
| ← iepriekšējā | 68. no 300 | nākamā → |
