Gita virtuvē

Ieteikt
 17

Ābolu putas

sastāvdaļas:
1 ½ kg skābi āboli,
200 g cukurs,
½ kanēļa standiņa,
¼ l saldais krējums,
2 ēd.k. sarīvēta šokolāde vai šokolādes skaidiņu

Pagatavošana:
Ābolus nomazgā, izņem serdi un augļus sagriež četrās daļās. Katliņā liek ābolu daiviņas, pielej ½ glāzes ūdens, pieliek cukuru un kanēļa standziņu. Uz lēnas uguns sautē apmēram 20 minūtes. Gatavu masu izberž caur sietu un atdzesē. Saldo krējumu saputo ar cukuru un iecilā ābolu masā. Pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.

iepriekšējā68. no 300nākamā

Saldo ēdienu izlase

Ievietoja: Gita virtuvē 13. feb 2013 20:44

381 cilvēkam patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas