Parīzes krēms.
sastāvdaļas:
250 g rūgtās šokolādes
250 g saldā krējuma
Pagatavošana:
Krējumu ielejiet katliņā un uzkarsējiet, līdz tas sāk vārīties. Rūgtās šokolādes tāfelīti salauziet mazos gabaliņos.
Karsto krējumu noņemiet no pavarda un tajā izkausējiet šokolādi. Šokolādes krējumu mazliet atdzesējiet, pēc tam ieejiet putojamā traukā, kam ir augstas malas, un aptuveni uz 1 1/2 stundu ielieciet ledusskapī.
Šokolādes krējumu izņemiet no ledusskapja un ar rokas miksera putotāju saputojiet. Pēc tam salieciet porciju trauciņos.
Rotājiet ar sarīvētu brūno vai balto šokolādi...
sastāvdaļas:
250 g rūgtās šokolādes
250 g saldā krējuma
Pagatavošana:
Krējumu ielejiet katliņā un uzkarsējiet, līdz tas sāk vārīties. Rūgtās šokolādes tāfelīti salauziet mazos gabaliņos.
Karsto krējumu noņemiet no pavarda un tajā izkausējiet šokolādi. Šokolādes krējumu mazliet atdzesējiet, pēc tam ieejiet putojamā traukā, kam ir augstas malas, un aptuveni uz 1 1/2 stundu ielieciet ledusskapī.
Šokolādes krējumu izņemiet no ledusskapja un ar rokas miksera putotāju saputojiet. Pēc tam salieciet porciju trauciņos.
Rotājiet ar sarīvētu brūno vai balto šokolādi...
| ← iepriekšējā | 66. no 300 | nākamā → |
