sastāvdaļas:
2 olas
400 g cepumu
6 tējk. kakao
1 gl. cukura
150 g mīksta sviesta
200 g riekstu( rozīne, aprikozes utt)
Pagatavošana:
Cepumus sadrupinām samaisam ar riekstiem.
Olas sakuļ ar cukuru, silda uz lēnas uguns.Pievieno sviestu un kakao. Rūpīgi visu izmaisa un pārlejam cepumiem.
Visu kārtīgi samaisam.
visu liekam uz folliju un izveidojam desas formu.
Liekam ledusskapī un pēc pāris stundām desa gatava..
Pasniedzot sagriežam gabaliņos..
2 olas
400 g cepumu
6 tējk. kakao
1 gl. cukura
150 g mīksta sviesta
200 g riekstu( rozīne, aprikozes utt)
Pagatavošana:
Cepumus sadrupinām samaisam ar riekstiem.
Olas sakuļ ar cukuru, silda uz lēnas uguns.Pievieno sviestu un kakao. Rūpīgi visu izmaisa un pārlejam cepumiem.
Visu kārtīgi samaisam.
visu liekam uz folliju un izveidojam desas formu.
Liekam ledusskapī un pēc pāris stundām desa gatava..
Pasniedzot sagriežam gabaliņos..
| ← iepriekšējā | 61. no 300 | nākamā → |
