Saldējuma deserts "Eksotika"
Sastāvdaļas:
1 kārbu nesaldinātu ananāsu gredzenu ( neto svars ap. 400 g )
1 ēd.k. kļavu sīrupa vai medus
1 ēd.k. citronu sulas
1 ēd.k. baltā ruma
100 g saldā krējuma
1/2 pac. vaniļas cukura
2 ēd.k. kokosa skaidiņu
1 ēd.k. sviesta vai margarīna
2-3 ēd.k. kraukšķīgā musli ( gatavs produkts)
150 g vaniļas un 150 g zemeņu saldējums
Pagatavot:
Ananāsu gredzenus noteciniet, sulu atstājiet, jo tā būs vēl vajadzīga. Mikserī sakuliet biezenī ananāsu gredzenus kopā ar kļavu sīrupu vai medu, citronu sulu un rumu. Pievienojiet tik daudz no ananāsu sulas, lai iegūtais maisījums būtu pietiekami biezs, bet to viegli varētu liet. saldo krējumu ar vaniļas cukuru sakuliet stingrās putās. Iecilājiet kokosa skaidiņas. Nelielā pannā izkausējiet sviestu. Maisot apcepiet tajā kraukšķīgo musli, lai tas izkarsētos un paliktu vēl kraukšķīgāks. Apcepto musli atdzesējiet. saldējumu dekoratīvi izkārtojiet deserta trauciņos. vienā pusē liek zemeņu saldējumu, otrā pusē liec vaniļas. Pāri pārlejiet ananāsu mērci. Pārkaisiet ar kraukšķīgo musli. un rotājiet ar putukrējumu un tūlīt pasniedziet galdā..
Sastāvdaļas:
1 kārbu nesaldinātu ananāsu gredzenu ( neto svars ap. 400 g )
1 ēd.k. kļavu sīrupa vai medus
1 ēd.k. citronu sulas
1 ēd.k. baltā ruma
100 g saldā krējuma
1/2 pac. vaniļas cukura
2 ēd.k. kokosa skaidiņu
1 ēd.k. sviesta vai margarīna
2-3 ēd.k. kraukšķīgā musli ( gatavs produkts)
150 g vaniļas un 150 g zemeņu saldējums
Pagatavot:
Ananāsu gredzenus noteciniet, sulu atstājiet, jo tā būs vēl vajadzīga. Mikserī sakuliet biezenī ananāsu gredzenus kopā ar kļavu sīrupu vai medu, citronu sulu un rumu. Pievienojiet tik daudz no ananāsu sulas, lai iegūtais maisījums būtu pietiekami biezs, bet to viegli varētu liet. saldo krējumu ar vaniļas cukuru sakuliet stingrās putās. Iecilājiet kokosa skaidiņas. Nelielā pannā izkausējiet sviestu. Maisot apcepiet tajā kraukšķīgo musli, lai tas izkarsētos un paliktu vēl kraukšķīgāks. Apcepto musli atdzesējiet. saldējumu dekoratīvi izkārtojiet deserta trauciņos. vienā pusē liek zemeņu saldējumu, otrā pusē liec vaniļas. Pāri pārlejiet ananāsu mērci. Pārkaisiet ar kraukšķīgo musli. un rotājiet ar putukrējumu un tūlīt pasniedziet galdā..
| ← iepriekšējā | 47. no 300 | nākamā → |
