Rīsu salāti ar vistas gaļu.
Sastāvdaļas:
300 g vārītu rīsu
250 g vārītas vistas gaļas
150 g ābolu
200 g majonēzes
150 g saldā krējuma
citronu sulas
sāls
cukurs
Pagatavošana:
Nomizotus ābolus un vārītas vistas gaļu sagriež salmiņos un sajauc ar vārītiem rīsiem. Majonēzei pievieno pēc garšas sāli, cukuru, citronu sulu, iemaisa saputotu saldo krējumu, uzlej salātiem un samaisa...
Sastāvdaļas:
300 g vārītu rīsu
250 g vārītas vistas gaļas
150 g ābolu
200 g majonēzes
150 g saldā krējuma
citronu sulas
sāls
cukurs
Pagatavošana:
Nomizotus ābolus un vārītas vistas gaļu sagriež salmiņos un sajauc ar vārītiem rīsiem. Majonēzei pievieno pēc garšas sāli, cukuru, citronu sulu, iemaisa saputotu saldo krējumu, uzlej salātiem un samaisa...
| ← iepriekšējā | 34. no 300 | nākamā → |
