Mannā buberts ar dzērveņu mērci.
sastāvdaļas:
Bubertam:
60 g mannā
280 g piena
4 ēd.k. cukura
2 olas
sāls
vanilīna cukurs
citronu miziņa
Mērcei:
100 g dzērveņu
400 g ūdens
4 ēd.k. cukura
1 ēd.k. kartupeļu cietes
Pagatavošana:
Bubertam: uzvāram pienu, maisot pieberam mannā un sāli. tad masu uzbriedina.
Olu dzeltenumus ar garšvielām un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karstai biezputrai.
Mazliet padzisušā biezputrā iecilā stingri saputotus olu baltumus.
liekam ledusskapī .
Mērcei:
Dzērvenes saspaida pārlej ar ūdenī un uzvāra.
Izkāšam, šķidrumam pievienojam cukuru un atkal uzvāram.
Kartupeļu cieti atšķaidam ar aukstu ūdeni. Un pielejam klāt mērcei un uzvāram.
Lej saldēdienu trauciņos, pārkaisam ar cukuru, atdzesē.
Pims pasniegšanas ieliekam bubertu ..
Labu apetīti..
sastāvdaļas:
Bubertam:
60 g mannā
280 g piena
4 ēd.k. cukura
2 olas
sāls
vanilīna cukurs
citronu miziņa
Mērcei:
100 g dzērveņu
400 g ūdens
4 ēd.k. cukura
1 ēd.k. kartupeļu cietes
Pagatavošana:
Bubertam: uzvāram pienu, maisot pieberam mannā un sāli. tad masu uzbriedina.
Olu dzeltenumus ar garšvielām un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karstai biezputrai.
Mazliet padzisušā biezputrā iecilā stingri saputotus olu baltumus.
liekam ledusskapī .
Mērcei:
Dzērvenes saspaida pārlej ar ūdenī un uzvāra.
Izkāšam, šķidrumam pievienojam cukuru un atkal uzvāram.
Kartupeļu cieti atšķaidam ar aukstu ūdeni. Un pielejam klāt mērcei un uzvāram.
Lej saldēdienu trauciņos, pārkaisam ar cukuru, atdzesē.
Pims pasniegšanas ieliekam bubertu ..
Labu apetīti..

| ← iepriekšējā | 33. no 300 | nākamā → |
