FS Noma

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

Pārcelšanās serviss

Pārcelšanās serviss

Viss dzīvē mainās. Mēs apprecamies, mūsu ģimenes aug, mēs kāpjam pa karjeras kāpnēm. Tikai cilvēciska un loģiska ir arī vēlēšanās dzīvot labāk un ērtāk, lai to īstenotu ļoti svarīga ir telpa, kurā mēs dzīvojam, un lai to uzlabotu mēs iegādājamies lielāku un modernāku māju vai dzīvokli. 
Cilvēkam ir daudz mīļu un praktisku lietu un mantu, kuras arī pārceļoties uz jaunu dzīves vietu mēs vēlamies ņemt līdz, lai to varētu izdarīt ātrāk un ērtāk, mēs Jums piedāvājam izmantot pārcelšanās pakalpojumus, kuru laikā mēs pret Jūsu iedzīvi izturēsimies tikpat uzmanīgi kā pret savējo.

Mūsu kolektīvs sniedz profesionālus pārvākšanās pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs palīdzēsim Jums pārvākties gan no dzīvokļiem, gan no lieliem ofisiem. Ar prieku palīdzēsim pārvest un uznest arī dažādas citas lietas, kuras neietilpst personīgajā automašīnā.

Uzticot savu dzīvokli vai ofisu tieši mūsu komandai Jūs pārliecināsieties par mūsu kvalitāti. Mums ir ļoti liels prieks sniegt savus pakalpojumus uzmanīgi, ātri un rūpīgi, lai pēc tam būtu gandarījums gan Jums, gan arī mums. 

Pēc Jūsu vajadzības veicam dažāda tipa kravu pārvadājumus un preču piegādes. Nodrošināsim kā patstāvīgus tā arī vienreizējus pārvadājumus.
Mūsu autoparks sastāv no dažādas ietilpības un kravnesības furgoniem. Veicam personisko mantu pārvešanu, smagsvara un negabarīta kravu pārvadājumus, kā arī ir iespējams iesaistīt spectehniku – auto manipulatoru, pašizgāzēju, evakuatoru u.c.

Ja nepieciešams ir iespējams piesaistīt arī mūsu krāvējus.

Pārvadājam: 

  • Mēbeles (izjaucam un saliekam);
  • Biroja materiālus (mapes, grāmatas, citus sīkumus);
  • Datortehniku;
  • Trauslus priekšmetus (arī sagatavojam pārvadāšanai);
  • Sadzīves atkritumus (vecas gultas, sadzīves tehnikas uztilizācija, būvgruži);
  • Lielus priekšmetus (klavieres, leduskapji, u.c.).

Nodrošinām:

  • Profesionālus krāvējus - fiziski spēcīgus, uzmanīgus un atbildīgus;
  • Transportu - atbilstošu pārvadājamo mantu apjomam un specifikai;
  • Mēbeļu montāžu - mūsu speciālisti izjauks un kvalitatīvi saliks jebkuru konstrukciju;
  • Iepakojumu - atbilstošs iepakojums ir svarīgs dažādu mantu pārvadāšanai, tādēļ arī iepakošanu iesakām uzticēt mūsu komandai.

Lai veiksmīgāk saprastu kādi palīgi jāpieaicina un cik tas Jums izmaksās ir nepieciešams rast atbildes uz pirmajiem jautājumiem:

Zvaniet! 29122000
Lūdzam sazināties ar mums vismaz divas dienas pirms plānoto darbu veikšanas.