Florbola skola "Masters"

Oficiālā lapa
Ieteikt

Masters Floorball Camp Treneri

TRENERI

Andris Pīlups – „FS Masters/Ulbroka” (Virslīga, juniori), Latvijas vīriešu U19 izlase

Savā karjerā izcīnījis vairākus Latvijas čempionu titulus ar komandām „RTU/Inspecta” un „RSU”. No 2012.gada sezonas 2 gadus strādājis Šveices Virslīgas (NLA) komandā „UHC Uster”. Latvijas vīriešu U19 izlases galvenais treneris un Latvijas treneru komitejas vadītājs.

Ainārs Juškēvičs – „FS Masters/Ulbroka” (Virslīga, juniori), „RSU” (Virslīga siev.)

Spēlē: „Ulbroka/FS Masters”, Latvijas vīriešu izlase

Viens no labākajiem jaunās paaudzes treneriem Latvijā. Vadījis Latvijas vīriešu U-19 izlasi un bijis konsultants Latvijas sieviešu izlasē. Viens no visu laiku labākajiem florbola spēlētājiem Latvijā.

Remārs Vikānis– „FS Masters/Latvijas Universitāte” (1.līga, juniori)

Ar labiem panākumiem strādā „FS Masters” 1.līgas komandā. Savā spēlētāja karjerā sasniedzis daudz virsotnes – daudzkārtējs Latvijas čempions un Eiropas čempionu kausu dalībnieks.

Andis Blinds – „FS Masters/Ulbroka” (juniori)

Spēlē: „Mogo-RTU/Rockets”, Latvijas vīriešu izlase

Viens no pēdējās desmitgades labākajiem Latvijas vārtsargiem arvien aktīvāk pievērsies trenera darbam, daloties ar savām zināšanām un pieredzi. Populārās vārtsargu nometnes „Blindsave goalie camp” organizators un „Blindsave” vārtsargu ekipējuma ražotājs.

Oskars Kirkils – „FS Masters/Ulbroka” (juniori)

Spēlē: „Ulbroka/FS Masters”

Uzkrājis lielu pieredzes bagāžu Latvijas čempionātā un augsta līmeņa starptautiskos turnīros, nu jau vairākus gadus pievērsies arī trenera darbam „FS Masters” klubā.

Santa Muceniece – „NND” (1.līga siev.)

Spēlē: „RSU”

Vairākus gadus guvusi pieredzi, strādājot par treneri „FS Masters” junioru komandās, šobrīd vada sieviešu 1.līgas komandu „NND” un organizē florbola nodarbības Rīgas jauno tehniķu centrā.

LĪDERI

Kaspars Šķēls

Spēlē: Ulbroka/FS Masters

Pierādījis savu uzticību klubam un jau vairākas sezonas Virslīgas komandas līderis laukumā un ārpus tā. Viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Edžus Ceriņš

Spēlē: Ulbroka/FS Masters

No līdera junioru komandās kļuvis par līderi Virslīgas komandā. Arvien biežāk tiek iekļauts Latvijas vīriešu izlases sastāvā dažāda līmeņa turnīros.

Niks Ķuzulis

Spēlē: Ulbroka/FS Masters

Pārkāpis junioru un pieaugušo florbola slieksnim un kļuvis par vienu stabilu spēlētāju Virslīgas komandā.

Kārlis Petrovskis

Spēlē: Ulbroka/FS Masters

Viens no labākajiem aizsargiem savā vecumā Latvijā. Savā pirmajā sezonā Virslīgas komandā jau ieņēmis stabilu vietu sastāvā. Latvijas vīriešu U19 izlases kandidāts.

Reino Ješēvics

Spēlē: „Ulbroka/FS Masters”

Viens no rezultatīvākajiem junioru spēlētājiem Latvijā. Pirmajā sezonā Virslīgas komandā izcīnījis sev stabilu vietu sastāvā. Latvijas vīriešu U19 izlases kandidāts.