Sporta centrs Forum Fitness

Oficiālā lapa
Ieteikt
 2

"Forum Fitness"nodarbības un treneri

SPORTA CENTRA TRENERI

Agita Jansone - Apļa treniņš, Kalanētika.

Evija Rubina - Zumba Toning, Body Fit, Prese 30min + stretching.




SPORTA CENTRA NODARBĪBAS

Apļa treniņš - nodarbība steidzīgiem cilvēkiem. Ideāls sākums ienākot trenažieru zālē pirmo reizi. Kardiotreniņš + spēka slodze visām muskuļu grupām.

Body Fit - intervāla nodarbība, lai maksimāli iedarbinātu vielmaiņu, aktivizētu asinsriti un sirdsdarbību, vienlaikus veicot vingrinājumus, kas vērsti uz iekšējo muskuļu darbību.

Kalanētika - ir atveseļojoša vingrošana, kas nodrošina ķermeņa dziļās muskulatūras stiprināšanu, īpaši noslogojot iegurņa muskulatūru.

Vēderprese 30min + stretching- 30 min mērķtiecīgs treniņš Jūsu korsetei - sāni, mugura, vēders. Šie vingrinājumi nostiprinās Jūsu vēdera muskulatūru un veicot tos regulāri padarīs to stingru un plakanu. Stretching (stiepšanās) - vingrojumu komplekss, kas domāts muskuļu stiprināšanai, lai novērstu traumas, novērstu muskuļu sasprindzinājumu un ķermeņa izteiktai lokanībai.

Zumba Toning - Kaloriju dedzināšana un ķermeņa skulpturēšana apvienojumā ar enerģisku deju. Jaunākais no zumbas paveidiem, kas radies Jaunskotijā. Uzlaboti latino ritmi, izmantojot zumba Toning sticks ļauj izbaudīt ritmu, veidojot spēku un tonusu visās ķermeņa mērķa zonās.