Farouk Baltic

Ieteikt
 2

CHI

CHI produkciju raksturo tās dažādās tehnoloģijas, kas ir nepārtrauktā attīstībā, meklējot aizvien jaunus risinājumus matu kopšanas tradīcijās un piedāvājot gan frizieriem, gan patērētājiem unikālus produktus. Produkcija ietver ne tikai krāsošanas, balināšanas un modelēšanas līdzekļus, bet arī nagu un ķermeņa kopšanas līdzekļus. Pieejami produkti arī mājdzīvniekiem. 

Farouk Royal Treatment by CHI - trifeļu un pērļu aizsardzība 
Farouk Karaliskā kopšanas līnija piedāvā balto trifeļu eļļas un tīra pērļu pūdera kombinācijas tehnoloģiju matiem, kas nesatur sulfātus un parabēnus. Visām sastāvdaļām esot dabiskām un savienotām kopā, tās veido un uztur veselīgus un skaistus matus.

Balto trifeļļu eļļa dabiski satur vairāk B vitamīna, nekā jebkura cita cilvēkam pazīstamā sastāvdaļa. Kā zināms, B vitamīns nodrošina matu saglabāšanu labā stāvoklī - trifeļļu eļļā atrodamais stimulē dabiskos proteīnus, piešķirot matiem biezumu un spēku.

Pērļu pulveris ir dabisks mitrinātājs un spēj piesaistīt ūdeni vairāk nekā 4 reizes lielāku par savu svaru. Tas aizsargā matus no vides un termālā stresa, kā arī palīdz dabiski nogludināt un stiprināt matu kutikulu.

CHI Organics - olīvu terapija
CHI dabiskā olīvu barošanas terapija apvieno senās skaistuma un veselības tradīcijas un  jaunākās ASV tehnoloģijas, lai nodrošinātu visu nepieciešamo matu, ādas un ķermeņa kopšanai. Piedāvātie kopšanas līdzekļi veicina labsajūtu, izmantojot nepieciešamo olīvu sastāvdaļu, ārstniecības augu un ēterisko eļļu daudzumu. 


Vairāk un sīkāk par CHI produkciju un produktu īpašībām skatīt http://farouk.lv/lv/chi