Aforismi par dzīvi

Ieteikt
 38

Jautājums Gurū

  • 4. feb 2012 00:04
Uzdot savus jautājumus publiski, saņem atbildes gan no sekotājiem gan no Guru.Jautājums par jebko sākot no dzīves ikdienas līdz pat enerģētiskām pārmaiņām, un iekšējām pasaulēm.
  • gatis gatis 28. feb 2014 15:44
    sveiki!!!
    varbuut kaads varees izskaidrot kas ar mani notiek shajaaa meditaacijaa? es nesaprotu kaapeec taaa notiek...
    katru reizi kad es apseezjos meditaacijaa, es izsleedzu domas daljeeji, taalaak seko izpleshanaas un kkaa caur aciim es uzbraucu uz izmainiitu apzinjas staavokli kur es esmu bezgaliigs, apzinjas staavoklji periodiski mainaas un es tos pastiprinu- tik taalu skaidrs... talaak kad es meegjinu elpot ar kjermeni un 4akraam, saakas taadas sajuutas kuras es nevaru vaardos izteikt. nu kkas liidziigs ikaa visa apzinja, viss kas es esmu sadalaas vienaa lielaa bezgaliibaaa kura pakaapeniski saak sačokuroties un sadaliities, pie tam pieaug tads kaa spiediens, sajuutas nav iipashi patiikamas... pie tam biezji acu plakstinji raustaas pashi no sevis... saak liist aaraa dazaadas sajuutas kaa bailes utt, kuras es protams atpaziistu bet nevaru no vinjaam atbriivoties, pat sadedzinot un uztaisot aizsardziibu... saak raadiities visaaadas acis un murgi vaardu sakot... es no vinjiem nebaidos bet arii nezinu kaa tikt no vinjiem valjaaa... jaa un veel peec tam es kaadaas 10min drebu, tas ir saistiits ar energijaaam cik es zinu... varbuuut kaads vareees man sho izskaidrot?
    paldies:)

Sapņi

  • 4. feb 2012 00:02
Sapņi un raksti par sapņiem, pastāsti par saviem sapņiem, pieredzēm tajos, un telepātiskiem ziņojumiem no tiem.

sveiki

  • 18. jūn 2013 19:19
Sveiki gribu uzzināt kā izsaukt garus.esmu to jau pieredzējusi bet nejauši.gribu zināt kā to kontrolēt.gribu lai tas nenotiek nejauši.paldies par palīdzību.
Pieredzes kuras ir palikušas atmiņā kā kaut kas liels, vai pārdabisks, redzēts vai dzirdēts.Saikne ar ko vairāk kā fizisko pasauli un ar to saistītām lietām.