Estētikas Studija

Oficiālā lapa
Ieteikt
 20

Limfodrenāžas masāža

Limfodrenāžas masāža

LIMFĀTISKĀ SISTĒMA


         Limfātiskā sistēma ir viena no svarīgākajām sistēmām mūsu organismā. Tā rūpējas par organisma aizsardzību un attīrīšanu, kā arī par organisma imūnsistēmu, tāpēc ir svarīgi, lai limfātiskā sistēma darbotos pēc iespējas labāk, un mūsu spēkos ir to panākt. Viens no labākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā veicināt limfātiskās sistēmas darbību, ir limfodrenāžas masāža.


LIMFODRENĀŽAS MASĀŽA


            Limfodrenāžas masāža praktiski ir piemērota ikvienam, neatkarīgi no vecuma vai dzimuma. Tās galvenais pamatuzdevums ir normalizēt limfātiskās sistēmas darbību, normalizēt limfas šķidruma cirkulāciju organismā, kā rezultātā organisms daudz ātrāk atbrīvojas no nevajadzīgajām vielām – toksīniem un šlakvielām.

            Limfodrenāžas masāžas laikā Jūs jutīsieties kā treniņā, bet ne tādā, kā sporta zālē, bet gan daudz relaksējošākā un mierīgākā atmosfērā. Masāžas laikā nav nepieciešama liela piepūle vai fiziskais spēks, viss kas ir jādara, ir vienkārši jābauda process!

            Regulāri veicot limfodrenāžas kursu, tiek tonizētas asinsvadu sienas, atjaunojas un uzlabojas asins un limfas cirkulācija organismā, izvadās toksīni un mazinās tūska. Ķermenis iegūst jaunas aprises, samazinās ķermeņa svars un apkārtmērs, uzlabojas ādas elasticitāte un samazinās celulīts. Uzlabojas vispārējais organisma stāvoklis – mazinās trauksmes sajūta, nogurums, uzlabojas imūnsistēmas darbība un mazinās bezmiegs. Audiem ir vieglāk uzņemt nepieciešamās barības vielas un skābekli.

            Limfodrenāžas masāžas laikā viss ķermenis, no pēdām līdz plecu joslai, tiks izmasēts ar 15 dažādu pozīciju palīdzību. Limfodrenāžas trenažieri ir aprīkoti arī ar infrasarkano staru lampu, kas masāžas laikā silda ķermeni un veicina svīšanu, tāpēc ir ļoti svarīgi ievērot pietiekamu šķidruma patēriņu, lai palīdzētu organismam atbrīvoties no visa liekā. Ieteicamis uzņemtā šķidruma daudzums pirms procedūras būtu vismaz 0,5 l un arī pašas masāžas laikā 0,5 l. Pēc procedūras ir ieteicams vismaz 30 minūtes aktīvi kustēties, lai uzturētu aktīvu limfas cirkulāciju. Pēc procedūras ieteicams vēl turpināt lietot ūdeni un vismaz stundu neuzņemt pārtiku.


           Limfodrenāžas masāžu skaits ir atkarīgs no vēlamā efekta. Ja Jūs vēlaties atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un samazināt ķermeņa apkārtmēru, tad ieteicamais limfodrenāžas masāžas kurss ir 12 nodarbības, nedēļā apmeklējot 3 nodarbības. Vienas procedūras ilgums ir 1 stunda.

Uzsākot limfodrenāžas masāžas kursu tiks piefiksēti visi Jūsu ķermeņa apkārtmēri un svars, kam tiks sekots visa kursa laikā, lai noslēdzot masāžas kursu, varētu uzskatāmi salīdzināt sākotnējos rādītājus ar tagadējiem rādītājiem. Limfodrenāžas masāžas rezultātus var uzlabot, papildus vingrojot un ievērojot sabalansētu uzturu.

Pēc pirmajām nodarbībām ir iespējams neliels nogurums, bet tas ir tikai normāli, jo organisms pastiprināti, masāžas iedarbības rezultātā, izvada toksīnus un šlakvielas. Iespējams būs nelielas muskuļu sāpes, bet tas pēc pirmajām nodarbībām, kad ķermenis pieradīs pie masāžas, mazināsies un pazudīs pavisam.

Limfodrenāžas masāžu nav ieteicams veikt, ja ir grūtniecība, onkoloģiskas saslimšanas, paaugstināts asinsspiediens, sirds un asinsavdu sistēmas saslimšanas. Neskaidrību gadījumā, ja neesat pārliecināts, vai masāža Jums ir ieteicama, iesakām konsultēties ar savu ārstu.


Pakalpojuma cena


Limfodrenāžas masāža (60 min.)  - 10 Eur


Abonementi

Limfodrenāžas masāžas kurss 12 reizēm  - 96 Eur (viena masāžas reize 8 eur)

Limfodrenāžas masāžas kurss  6 reizēm  - 54 Eur (viena masāžas reize 9 eur)


Pērkot abonementu, izdevīgāk!


Tiekamies salonā "Estētikas Studija"

Jēkabpilī, Viesītes ielā 49-78 (blakus t/c "Aura" )

info: +371 27 817 817