Epsorin

Oficiālā lapa
Ieteikt
 25

Par Epsorin


Savvaļas ziemeļbriežu pantu ekstrakts Epsorin ir pirmais kvalitatīvais ekstrakts no jauniem, nepārkaulotiem savvaļas ziemeļbriežu ragiem - pantiem, kas iedarbojas uz organismu šūnu līmenī.

Panti ir pasaulē vienīgais zīdītāju orgāns, kura augšanas ātrums ir 2mm diennaktī, tas arī izskaidro milzīgo bioloģiski aktīvo vielu daudzumu un koncentrāciju tajos.

Epsorin tiek ražots no Jakutijas savvaļas briežu pantiem.

Pantu ekstrakts ir aminoskābju, minerālvielu un daudzu citu barības vielu  bagātīgs avots (vairāk kā 90 bioloģisku aktīvu frakciju), ieskaitot insulīnam līdzīgo augšanas faktoru IGF-1 un IGF-2.

Epsorin unikalitāti nodrošina arī patentētā ražošanas tehnoloģija, kas izstrādāta Krievijas Zinātņu Akadēmijā. Šī tehnoloģija, pateicoties īpašajam zemas temperatūras ražošanas procesam, ļauj no pantiem ekstraktā pārnest maksimālu aktīvo vielu daudzumu un saglabāt to augstā koncentrācijā un kvalitātē.

Epsorin ir ļoti efektīvs imūnsistēmas regulātors ar tonizējošo un pretiekaisuma iedarbību. Epsorin tiek lietots fiziskās un garīgās pārslodzes laikā darbaspēju atjaunošanai. Epsorinam ir pozitīva ietekme astēniskajos stāvokļos pēc smagi pārciestām slimībām, uz vājas sirds muskuļa darbību u.t.t.

Epsorin sastāvā ir teju divreiz vairāk bioloģiski aktīvo vielu nekā termiski apstrādātos pantu preparātos.

Epsorin šķidrā forma, atšķirībā no kapsulām, nodrošina aktīvo vielu efektīvāku uzsūkšanos organismā.

Epsorin ir absolūti dabīgs produkts, tas nesatur krāsvielas un konservantus.

Epsorin nav nekādu blakusparādību.

Epsorin izejviela - panti - tiek ievākta reizi gadā pēc īpaši izstrādātas tehnoloģijas. Veicot atsāpināšanu un nodrošinot hemostāzi, ragu ievākšanu var salīdzināt ar aitas vilnas cirpšanu. Šis process aizņem 2-3 sekundes. Dzīvniekiem šai procesā netiek nodarīts nekāds kaitējums.

Produkts ir reģistrēts Eiropas Savienībā.

Epsorin ir iekļauts PVD uztura bagātinātāju reģistrā.

PVD datu bāze on-line, Epsorin ieraksts reģistrā.