Drusku Apstājies

Ieteikt

Sastāvdaļas: pasta 4 ķiploku daiviņas 1/2 čili buntīte pētersīļu 250 g ķiršu tomāti sāls cukurs glāze sausa sarkanvīna 200 ml saldais krējums cietais siers mikrozaļumi Gatavošana: Sagriez ķiplokus, pētersiļus, čili, pievieno sāli. Apcep uz pannas. Sagriez ķiršu tomātus, pievieno šķipsniņu cukura, lai izceltu to saldumu, pievieno tomātus ķiplokiem un čili. Kad tomāti ir palikuši mīksti pievieno sarkanvīnu, kad vīns ir samazinājies un izgarojis, pievieno saldo krējumu. Sālsūdenī vāri pastu. Kad tā ir gandrīz gatava, mazliet no pastas sālsūdens pievieno mērcei. Pievieno pastu un servē ar miktozaļumiem un sieru. http://www.druskuapstajies.lv

iepriekšējā27. no 31nākamā

Recepte. Pasta ar tomātiem sarkanvīnā🍝 

Ievietoja: Drusku Apstājies 23. jan 2023 13:50

Citas šīs lapas galerijas